Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya tüm partnerlerine yeniden projelerde buluşma enerjisi yolladı!

Serenay Sarıkaya tüm partnerlerine yeniden projelerde buluşma enerjisi yolladı!

tarafından ker_def

Aile isimli diziyle yeniden televizyon ekranına dönüş yapan Serenay Sarıkaya, ayrıca Netflix için hazırlanan Kimler Geldi Kimler Geçti isimli dizide de başrolde yer alıyor.

Psikolog Devin karakteri ile Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolde yer alan ünlü oyuncu, 30 bölüm olarak planlanan bu projeye yakında veda edecek. Hayranlarının yeni projelerini heyecanla beklediği oyuncu, ayrıca Netflix’te ekrana gelecek olan Kimler Geldi Kimler Geçti isimli diziyle de yine hayranlarına farklı bir karakter sunacak.

Avukat Leyla karakteri ile izleyeceğimiz Serenay Sarıkaya, yine güçlü bir kadın olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Aile dizisinde sergilediği performans ile hem övgü alan hem de ödül kazanan Serenay Sarıkaya, son dönemde dizi setlerinde daha yoğun bir mesai harcıyor.

Birlikte rol aldığı partnerleri ile yeniden çalışmayı da çok arzu ettiğinden bahseden oyuncu, yaptığı açıklamada şu sözleri ile sosyal medyada bir kez daha dikkat çekti: “Oynadığım partnerlerimin hepsiyle yeniden çalışmak isterdim, o anlamda ben çok şanslı birisiyim. Bütün partnerlerim birbirinden iyi ve çalışması keyifliydi. Hangisi ile çalışmak isterim konusunda spesifik bir şey söyleyemem. Ancak sıra hepsine tekrar gelecektir diye düşünüyorum. Daha gencim, 31 yaşındayım. Sağlığım elverdiği sürece bu mesleği çok uzun yıllar yapabilirsem, ki öyle olsun istiyorum. Neden olmasın hepsiyle tekrar bir yerlerde denk gelebilirim.”

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Metin Akdülger, Ahmet Rıfat Şungar, Hakan Kurtaş, Damla Sönmez, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat, Sümeyra Koç ve Bade İşçil gibi dikkat çeken oyuncular yer alıyor.