Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola’nın aklı orada kaldı! Demet Özdemir, onlara bayılıyor! İrem Sak bunu beklemiyordu!

Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola’nın aklı orada kaldı! Demet Özdemir, onlara bayılıyor! İrem Sak bunu beklemiyordu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, sosyal medya paylaşımlarıyla, hem yeraldıkları projeleri hem de kendilerini konuşturuyorlar. Instagram’ı etkin kullanmayı seven isimler, takipçilerini videolar ve fotoğraflarla mutlu ederken, kimi zaman da geçmişten gelen projelerini hatırlatıyor ve meslektaşlarına selam gönderiyorlar.

Son paylaşımlarıyla dikkat çeken üç ünlü ismin instagram’daki fotoğraflarına bir göz atalım. İlk sırada Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir var.

İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alan oyuncu, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini sevindiriyor. Sık sık kamera arkası videolar ve fotoğraflar paylaşmakta. Oyuncunun takipçileri, enerjik, doğal ve içten hallerine bayılıyor.

Demet Özdemir, adeta setin neşesi olduğunu, setteki meslektaşlarıyla olan bağlılıklarını da paylaşımlarıyla ortaya koymakta. İşte onlardan birisi de aşağıda dizide Emine ve Sultan karakterlerini oynayan iki isimle verdiği pozu paylaşıyor oyuncu.

Uzun saatler birlikte çalışan üç oyuncunun, birbirlerine olan sevgileri de fotoğrafa yansıyor. Beğeni yapanlardan birisi de dizide Barış’ı oynayan Engin Öztürk…

Özdemir’in “Size bayılıyorum” notunu düştüğü fotoğrafa Naz Göktan da sevgi dolu sözlerle yanıt veriyor…

Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola'nın aklı orada kaldı! Demet Özdemir, onlara bayılıyor! İrem Sak bunu beklemiyordu! 9

Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola ise pandemi nedeniyle gösterimi duran Alice Müzikali’ni anıyorlar sıklıkla instagram’da şu sıralar.

2019 yılının Şubat ayında gösterimde olduklarını arşivdeki fotoğraflarla ortaya koyan müzikalin iki oyuncusu, o günlere atıfta bulunuyor. Ezgi Mola’nın paylaşımını repost eden Serenay Sarıkaya, çok konuşulan ve hep kapalı gişe oynayan müzikale olan özlemini de “Ahhh” notuyla ortaya koymuş…

Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola'nın aklı orada kaldı! Demet Özdemir, onlara bayılıyor! İrem Sak bunu beklemiyordu! 10

İrem Sak ise doğum gününü kutluyor. Elinde bir kadehle gelen pastasının mumlarını üflemeden önceki dilek tutma sırasında çekilmiş fotoğrafı. 9 Şubat 1986 doğumlu olan oyuncu, yeni yaşına mutlu girdiğini anlatıyor fotoğrafına düştüğü notla.

Pandemi sürecine karşın beklemediği bir mutluluk yaşadığını ve son yılların en güzel doğum günü olduğunu belirtmiş sözlerinde.

İşte İrem Sak’ı o paylaşımı…

Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola'nın aklı orada kaldı! Demet Özdemir, onlara bayılıyor! İrem Sak bunu beklemiyordu! 11