Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Can’ı Feyyaz Şerifoğlu’na bakın hangi sürpriz diziden teklif gitti?

Kırmızı Oda’nın Can’ı Feyyaz Şerifoğlu’na bakın hangi sürpriz diziden teklif gitti?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak gelen Burcu Biricik, geçtiğimiz hafta diziye veda etmişti. Tabii onun hikayesiyle birlikte gelen kocası Sadık, dedeler ve Can da diziye veda etti. Boncuk’un hikayesini izlerken, dizinin takipçilerinin en çok dikkatini çeken isim ise Can oldu. Daha önce başka bir dizide rol almamış olan Feyyaz Şerifoğlu, büyük bir ilgi çekti.

Bilindiği gibi Kırmızı Oda’daki karakterlerin hikayeleri gerçek. Tıpkı Masumlar Apartmanı gibi Kırmızı Oda dizisi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanmakta. İki dizinin yapım şirketi de OGM Pictures.

Yapımcı firma şimdi yeni bir dizi için kolları sıvıyor. Bu sürpriz dizi de yine Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanacak gerçek bir hikayeye dayanıyor. Üstelik başrol kadın oyuncusu da Burcu Biricik. Oyuncuya teklif gittiği ve kabul ettiği konuşulmakta.

Bu iddialı ve çok sarsıcı hikayenin ismi ise Camdaki Kız olacak ve diziyi yayınlayacak kanal da belli oldu! Dizi, Kanal D’de ekrana gelecek. Şu sıralar hazırlıkları süren dizi için, Kırmızı Oda’da Can karakteri ile büyük dikkat çeken Feyyaz Şerifoğlu’na da teklif gittiğini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Şerifoğlu eğer projeyi kabul ederse, Burcu Biricik ile yine aynı dizide buluşacak! İzleyenlerin çok sevdiği bu çift, yeniden farklı bir dizide çift olarak mı kamera karşısına geçer henüz bilinmiyor ama böylesi bir sürpriz buluşmanın, ekran uyumları çok beğenilen iki ismin takipçilerini de çok mutlu edeceği aşikar…

blank

Feyyaz Şerifoğlu aslında bir müzisyen. O Ses Türkiye’ye de katılmıştı. Şerifoğlu, Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapıyordu. Aralık ayında da ilk single çalışması Gidene’yi çıkardı.

Bakalım oyuncu, çok iddialı bir dizi olan Camdaki Kız için ne yanıt verecek? Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşacağız…