Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinin 14 Şubat Sevgililer Günü için iki sürprizi var, birisi Serdar Ortaç!

Menajerimi Ara dizisinin 14 Şubat Sevgililer Günü için iki sürprizi var, birisi Serdar Ortaç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisi, total performansı ile düşük seyretse de AB grubunda son haftalarda gayet iyi bir yükseliş sergiledi. Dizinin AB’de günün en çok izlenen dizisi olması da önemli bir başarı olarak dikkatleri çekti.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrolünde yer aldığı d izinin 25. yeni günü 14 Şubat akşamı yayınlanacak. Sevgililer Günü’ne özel bir sürpriz yapacak olan Menajerimi Ara’nın yeni bölümdeki ünlü konuğu ise aşk şarkıları ile dillerden düşmeyen Serdar Ortaç olacak.

Ortaç’ın şarkısının da yer alacağı yeni bölümde hem aşktan yana hüzünlü anlar hem de neşeli anları izleyeceksiniz. Feris, duygusallığın dibine vururken Dicle ise aşktan yanıp tutuşacak. Dizide iki sürpriz var demiştik. Serdar Ortaç ilk sürpriz ama ikincisi pek de iyi görünmüyor.

Bir de özel buluşmada Dicle ile Barış’ın öpüştüğü anların ekrana yansıtılması ile Dicle hayatının şokunu yaşayacak. Acaba bu Barış’ın bir sürprizi olabilir mi?

Barış’ın sürprizi ise Dicle’ye bir teklifte mi bulunacak? Ya da bu Barış ve Dicle’ye zarar vermek isteyenlerin oyunu mu? Menajerimi Ara hayranları merakla yeni bölümde neler olacağın bekliyor.

İşte 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin 25. bölüm fragmanı: