Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisindeki stili kadın izleyicilerin favorisi!

Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisindeki stili kadın izleyicilerin favorisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinde Devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya yine hayranlarını derinden etkileyen bir projeyle yıllar sonra ekranlara dönüş yaptı. 2015’te yayınlanan Medcezir dizisinden bu yana televizyon dizilerinden uzak duran Serenay Sarıkaya’nın çok iyi reytingler alan ve çok konuşulan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşması hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Dizinin hikayesinde Devin karakterinin güçlü duruşunu ve aykırı tavrını destekleyen bir kıyafet seçimi yapıldığı da gözlemleniyor. Aile dizisinin jeneriğine bakıldığı zaman “Styling” unvanıyla Başak Dizer Tatlıtuğ ile Burak Sanuk gözüküyor.

Yani Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer de etkili bir şekilde yer alıyor ve Styling oluşturulmasında büyük katkı sunuyor.

Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisindeki stili kadın izleyicilerin favorisi! 8

Serenay Sarıkaya’nın giyim tarzının güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın imajını veren en önemli unsurlardan birisi olması da gözlerden kaçmıyor.

Dizinin ilk bölümlerinden itibaren Devin karakterinin giydiği kabanlar, kombinler, tarz kıyafetler kadın izleyiciler tarafından çok konuşuldu. Sosyal medyada da gündeme gelen bu durum Serenay Sarıkaya’nın düzgün fiziği ve güzelliği ile birleşince de Aile dizisinin çekim noktalarından birisi haline geldi.

Cesur kıyafet tercihleri yapan Devin, aynı zamanda iş hayatında da kendi gücünü ortaya koyacak ceketler, gömlekler ile etkileyici bir şıklık ortaya koyuyor.

Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisindeki stili kadın izleyicilerin favorisi! 9

Devin karakterinin ne kadar cesur olduğunu kıyafetlerine bakarak bile anlayanlar var. Dizinin stlistlerinin çok doğru tercihler yaptığını düşünen izleyiciler, her yeni bölümde Devin’in kıyafetlerini ayrıca inceleme ihtiyacı hissediyor.

Bazen salaş bir pijama ile izleyici karşısına çıkan Devin, evden dışarıya adımını attığında ise dekolteli, seksi kıyafetlerle bir anda bambaşka birisine dönüşüyor.

Serenay Sarıkaya’ya çok yakıştırılan Aile dizisindeki Devin’in kıyafetleri, birçok izleyiciye internette bu kıyafetleri nereden bulabileceğini araştırmaya da itiyor.