Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya’nın Bergen filmi endişesi!

Serenay Sarıkaya’nın Bergen filmi endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya,3 yıldır yüzü olduğu Head and Shoulders markasının yeni reklam filminin lansmanında yer aldı. Oyuncu, etkinlik öncesinde kameralara açıklamalarda bulundu.

Yoğun çalıştığı dönemlerde saçlarından sıkıntılar yaşadığına değinen oyuncu, “Çok yoğun çalıştığım dönemlerde hemen hemen her gün saç yıkayarak sete gitmem gerekiyor. Bazen çok ürün kullanmak gerektiğinde sürekli yıkamak da saç derisini bir yerden sonra yapısını bozan bir şey oluyor” diyerek bu konuda dertli olduğunu anlattı.

Şu aralar çok yoğunluk yaşamadığını ama çalışmayı da çok sevdiğini anlatan Serenay Sarıkaya, Bergen filmini heyecanla bekliyor. Filmin hakkını verme kaygısı içindeki oyuncu, hem çok çalışıyor hem de projenin üzerine titizleniyor.

Serenay Sarıkaya, “Filmi çok çok heyecanla bekliyorum. Müzikal çok çok iyi gidiyor.Yazın çok yoğun bir şekilde çalışacağım. Filme Mayıs sonu gibi, belki Haziran gibi başlamayı düşünüyoruz. Şimdi hazırlıklarımız devam ediyor, tam gaz. İşte senaryo çalışmaları vs. her şey yolunda” dedi.

Bergen’in yaşadığı yeri ziyaret edeceğini ve ailesi ile de görüşeceğini anlatan Sarıkaya, şu bilgileri verdi: “Hem yaşadığı yeri ziyaret edip hem ailesi ile görüşme fırsatım olacak. Henüz çok başındayız her şeyin. Tabii bir ön çalışma yapıyoruz. Şan derslerine başladım, birkaç ay oldu. Bir oyuncu koçu ile çalışıyoruz. Stüdyoya henüz girmedim, girene kadar ki aşamayı yapıyoruz.”

Hikayenin çok ağır olduğunun altını çizen Serenay Sarıkaya, oynaması zor bir proje olduğunu ve kıymetli sözler söyleyeceklerini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Çok ağır bir hikaye, çok zor bir hikaye. Bir kadın olarak benim için oynaması da çok çok zor. Ama bu vesile ile söyleyebileceğimiz çok kıymetli şeyler olduğunu düşünüyorum. Benim için de bu yüzden bu projenin içinde olacak olmak çok önemli. Hakkını vermeyi hepimiz, işin içerisinde olan herkes çok istiyor. Umarım layı ki ile yerine getirebiliriz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Sarıkaya’nın açıklamalarını aşağıdan izleyebilirsiniz: