Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz’u en çok zorlayan şey!

Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz’u en çok zorlayan şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka’nın setinde, Alp Navruz’un karavanında Magazin Noteri programının özel röportajı yer aldı. Gazeteci Ali Eyüboğlu ile sunucu İlkay Buharalı’nın youtube üzerinde yayınlanan programında bu sefer Ürgüp’ten çekimler yapıldı.

Karavanda dikkat çeken detaylar şunlardı: 06 plakalı bir araba resmi, raflarda duran play-station oyun cd’leri ve nazarlık…Sette uzun zaman vakit geçirdiği için oyunları çok oynayamadığını ifade eden Alp Navruz, Ocak ayından bu yana Ürgüp’te olduğunu belirtti.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Elimi Bırakma’da rol alan ve şimdi de Zümrüdüanka isimli diziye başlayan Navruz, yaklaşık 4 yıldır setten sete koşuyor. Durup dinlenmeden çalışmakta olan ünlü oyuncu, Zümrüdüanka dizisine alışmakta zorluk çekti.

Bunun sebebi ise karasal iklim şartları.İstanbul’da yaşadığını ve İç Anadolu’nun karasal iklimini daha önceden görmediğini ifade eden oyuncu, röportaj sırasında da hastaydı. Sesinden de hastalığı belli oluyordu.

Alp Navruz, Ürgüp’te yaşadığı sıkıntıyı şu sözlerle anlattı” “Alışma sürecim bitmek üzere,çok soğuk bir iklimdeyiz. İstanbul’dan geldim, hep İstanbul’da yaşadım. İç Anadolu gerçekten soğuk karasal bir yer olduğu için alışmakta zorlu çektim.Dün de hastaydım, belki sesimden bellidir.Ama genel olarak coğrafyaya alıştık. Güzel resimler çıkıyor buradan. Hikayeye de çok hizmet ediyor. O yüzden memnunum diyebilirim.”