Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın çıkış dizisi, Mehmet Akif Alakurt’un öfkesine hedef oldu!

Serenay Sarıkaya’nın çıkış dizisi, Mehmet Akif Alakurt’un öfkesine hedef oldu!

tarafından ker_def
Mehmet Akif Alakurt’un Adanalı dizisine öfkesi geçmek bilmiyor!

Televizyon Gazetesi Analiz

Bir dönem Adanalı dizisinde rol alan ve bu dizi sayesinde ünlenen Mehmet Akif Alakurt, yıllar sonra dizinin aleyhinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Şu sıralarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Oktay Kaynarca’nın başrolündeki dizide Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya, Umut Oğuz, Cemal Hünal, Alican Yücesoy gibi oyuncular yer almıştı.

Adanalı dizisinde Sofia karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, genç yaşına karşın beğeni toplamış ve dizi sayesinde geniş kitleler tarafından sevilmeye başlamıştı.

Yani Serenay Sarıkaya’nın çıkış dizisi olan Adanalı, yıllar sonra başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt tarafından insafsızca eleştiriliyor.

Oyunculuğu bırakan Alakurt, Adanalı dizisi hayranlarına hakarete varan ifadeler kullanmaktan da çekinmiyor.

‘Bu fotoğraf Adanalı gibi saçma diziyi izleyenlere gelsin!’ mesajıyla instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Alakurt, yıllar sonra eminiz bu tavrı nedeniyle de pişmanlık duyacaktır.

Serenay Sarıkaya'nın çıkış dizisi, Mehmet Akif Alakurt'un öfkesine hedef oldu! 7

Adanalı dizisiyle şöhret olan Mehmet Akif Alakurt, iki yıl önce oyunculuğu bırakmıştı.

Alakurt’un öfkesi herhalde sadece Adanalı dizisine değildir, asıl öfkesinin oyunculuk mesleğinde boşa geçirdiğini düşündüğü zamana olsa gerek.

Yoksa dizinin suçu ne ki…

7 Kasım 2008 tarihinde atv ekranlarında yayınlanmaya başlanan dizi 7 Kasım 2010 yılına kadar devam etti. Polisiye ve aksiyon odaklı bir diziydi ve bir hayli de hayran kitlesi oluşmuştu. Dizinin tekrar bölümleri yıllarca ekrandan eksik olmadı.