Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın paylaşımındaki şaşırtan benzerlik hayranlarını ikilemde bıraktı!

Serenay Sarıkaya’nın paylaşımındaki şaşırtan benzerlik hayranlarını ikilemde bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların aranılan yüzü ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sadece yer aldığı projelerle değil, aynı zamanda özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor.

Atığı her adım haber değeri taşıyan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu son paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Art arda sıraladığı pozlara, ‘Dolunay bütün gücünü toplayıp saldırmadan hemen önce’ notunu düşen oyuncunun son fotoğrafı ise çok konuşuldu.

Küçük bir kız çocuğunun fotoğrafını paylaşan oyuncu, ‘Sondaki fotoğraftaki ben değilim. Buna ben bile zor inandım’ dese de bazı hayranları fotoğraftaki küçük kızın oyuncunun ta kendisi olduğunu iddia etti.

Serenay Sarıkaya'nın paylaşımındaki şaşırtan benzerlik hayranlarını ikilemde bıraktı! 8

Serenay Sarıkaya’ya çok benzediği görünen kız çocuğu, oyuncunun hayranlarını da bir hayli şaşırttı.  Alice Müzikali ile sahnelere geri dönen ünlü oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardaki tarzı ve kombinleriyle de çok beğeniliyor.

Serenay Sarıkaya'nın paylaşımındaki şaşırtan benzerlik hayranlarını ikilemde bıraktı! 9

Güzel oyuncunun fotoğrafındaki ayakkabı detayı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Spor tarzını kösele ayakkabıları ile kombinleyen oyuncu hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Oyuncunun kıyafetleri de takipçilerinin yakın markajında, bir takipçisi ‘Kösele ayakkabılarınız çok güzel’ yorumunu yaparken diğer takipçisi ise markasının ‘Prada’ olduğunu belirtti.

Instagram’da 9.2 milyon takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya sosyal medyada yini tarzı ve kombiniyle çok konuşuldu.