Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın Recep İvedik 7 filmi için Şahan Gökbakar ile anlaşması büyük bir stratejinin eseri!

Disney Plus’ın Recep İvedik 7 filmi için Şahan Gökbakar ile anlaşması büyük bir stratejinin eseri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Disney Plus, geniş izleyici kitlelerini kendisine çekmek için önemli isimlerle anlaşmalar yapmaya devam ederken, bu oyunculardan birisi de Şahan Gökbakar oldu… Platformun ilk anlaşmaya vardığı ünlüler arasında sayılan Şahan Gökbakar, şimdiye kadar 6 versiyonunu yaptığı Recep İvedik serisine devam edecek.

Recep İvedik 7 isimli yeni filmi için bir süredir çalışmakta olan Şahan Gökbakar, Disney Plus ile yaptığı anlaşma ile birlikte, bu çalışmalarına hız verdi. Sinemada yayınlandığı dönemlerde çok ilgi çeken ayrıca televizyon ekranlarında da çeşitli sefer yayınlanan Recep İvedik film serisini seven büyük bir kitle var.

Şahan Gökbakar ile Disney Plus anlaşması da bu büyük kitleyi ABD’li içerik devinin aboneleri arasına katmak için Recep İvedik 7 filmi önemli bir etken olabilir… Film için oyuncu seçmelerine başlayan Şahan Gökbakar’ın kadroda kimlere yer vereceği de merakla bekleniyor.

Disney Plus’ın Şahan Gökbakar ile anlaşması da dikkat çeken bir gelişme oldu. Recep İvedi film serisi için genel algı; orta ve alt gelir düzeyindeki insanların sevdiği bir yapım olmuştu.. Ancak hiç de kitlenin bu şekilde sınırlandırılamayacağı ve eğitim düzeyi yüksek kişilerin de filmi keyifle izlediğini yıllar içindeki deneyimler ile görebiliyoruz.

Disney Plus’ın çok farklı yaşam tarzları olan insanları etkileyen ve çok eleştirilmesine rağmen, çok da büyük gişe geliri sağlayan Recep İvedik’in yedincisini kendi platformuna taşıması hem önemli bir karar hem de Şahan Gökbakar’a olan güvenin bir işareti… ABD’li içerik devi bu anlaşması ile birlikte her türden popüler olan projeyi kendi platformunda görmek istediğini de gösteriyor.

Popüler kültürün tüm öğelerini yansıtmayı amaçlayan Disney Plus’ın bu yapımları dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere de ulaştıracak olması, Türk dizi ve sinema filmi sektörü adına gelecekte daha büyük kitlelere ulaşma imkanı sağlayacaktır. Recep İvedik 7 filminin dünyanın birçok ülkesinde ilgi görmesi de kimse için şaşırtıcı olmayacaktır.

İstanbul’da başlayacak olan çekimlerin 6 hafta süreceği ve bazı farklı illerde de çekimler yapılacağı ortaya çıktı. Recep İvedik 7 filmini heyecanla bekleyenler, Haziran ayının ortasında Türkiye’de yayınlara başlayacak olan Disney Plus platformunu takip edecektir.