Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık var!

Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonu yine iyi reytinglerle, güçlü bir izleyici desteği ile devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri de aksiyon dolu ve izleyici ilgisi hep yüksekte. Dizinin 28 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 591. bölümünde de yine heyecan yüksek olacak. Ancak bir de izleyicileri rahatsız edecek gelişme var. 6 yıldır Mesut ve Selin karakterlerinin evlenmesini bekleyen dizi hayranları, ikilinin yine arasının açılmasına katlanmak durumunda kalacak.

Mesut ve Selin’in yine kısa süreli bir ayrılık yaşadığı bir dönem yaşanıyor. İzleyiciler onların birleşmesini ve mutlu bir yuva kurmasını istiyor, ancak senaristler böyle yaparlarsa izleyici ilgisinin azalacağını düşünerek geri duruyor. Yani Mesut ve Selin hayranları yine kısa süreli bir ayrılığa katlanmak durumunda kalacak. Mesut karakterini Şevket Çoruh, Selin’i ise Oya Okar canlandırıyor.

Arka Sokaklar 591. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Neler olacağına yönelik detaylar şöyle: Savcı Faruk, ekibi bölmeyi başarıyor! Örgüt şüphelisinin delilleri silinince ekip zorda kalıyor. Arkasındaki parmağı bulmak için harekete geçen ekibimiz Mesut’un şüpheleri yüzünden savcılık makamıyla karşı karşıya kalıyor. Bu olayda Selin’in, Savcı Faruk’u koruması Mesut’u çileden çıkartıyor. İkilinin arası bu yüzden açılıyor.

Tekin’in başı Ukraynalı turistlerle belaya giriyor. Nazike’nin para kazanma hırsı ile harekete geçen Tekin, turistleri Çoban Ailesinin malikanesinde ağırlıyor. Olaylar karışınca devreye polis giriyor. Tekin, babası Hüsnü’nün kendisini kurtarmasını beklerken gözaltı şoku ile büyük şaşkınlık yaşıyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 21 Mayıs Cuma 20.00’da Kanal D’de!