Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin tüm kadrosu, bir kişi hariç değişiyor! Barış Arduç geliyor, hepsi gidiyor!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin tüm kadrosu, bir kişi hariç değişiyor! Barış Arduç geliyor, hepsi gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara bu sezon gelmeye başlayan ve Pazartesi akşamlarının sevilen bir dizisi haline gelen Uyanış Büyük Selçuklu, 2 bölüm sonra sezon arası veriyor. Sezon arası ile birlikte dizide büyük bir revizyona gidiliyor! TRT1’in iddialı yapımında tarihin bir başka sürecine gidilecek! Bu kez ileriye değil, geriye dönülerek, Melikşah Sultan’dan önceki Sultan Alparslan dönemine dönülüyor!

Dizi, yeni sezonda yenilenen kadrosu ve hikayesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Akli Film imzalı ve yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan’ın kaleme aldığı Uyanış Büyük Selçuklu, baştan beri 4 sezon olarak kurgulandı.

Dizinin ilk sezonunun Büyük Selçuklu Devleti’ndeki Melikşah dönemini anlatması ile birlikte, bir sonraki dönemde ise tarihte geriye gidilecek. Bu kez, Sultan Alparslan rolünde Barış Arduç’u izleyeceğiz.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin tüm kadrosu, bir kişi hariç değişiyor! Barış Arduç geliyor, hepsi gidiyor! 9

Buğra Gülsoy ile birlikte dizinin kadrosunda yer alan Sevda Erginci, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Hatice Şendil gibi tüm isimler diziden ayrılıyor. Bir tek kişi hariç! Nizamülmülk rolünde oynayan Mehmet Özgür, Uyanış Büyük Selçuklu’nun 2. sezonunda da kadroda yer alacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin tüm kadrosu, bir kişi hariç değişiyor! Barış Arduç geliyor, hepsi gidiyor! 10

Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin yeni sezonundaki değişiklikleri twitter sayfasından duyurmuştu. İzleyenleri çok şaşırtan bu yeni gelişmelerle birlikte 2 bölüm sonra sezon arası verecek dizide, bir sonraki sezon bambaşka bir kadro ile buluşacağız.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin tüm kadrosu, bir kişi hariç değişiyor! Barış Arduç geliyor, hepsi gidiyor! 11

Barış Arduç, bu dizi için Netflix’te yayınlanacak olan ve başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaşacağı Şahmeran dizisinden de vazgeçtiği haberleriyle gündemde.