Ana sayfa Güncel Haberler Klavye delikanlılarının hedef tahtasında Serenay Sarıkaya var!

Klavye delikanlılarının hedef tahtasında Serenay Sarıkaya var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Serenay Sarıkaya, gençlerin en beğendiği ve her halini takip ettiği kadın oyuncuların başında geliyor. Ayrıca sektörde kendine has bir yeri var ve çok da sağlam bir yer burası… Canlandırdığı karakterlerle haklı bir üne kavuştu. En son Alice müzikalinde sahnede de harikalar yaratabileceğini gösterdi.

Adanalı dizisinde ilk kez büyük dikkat çeken oyuncu, o günden bu yana öyle büyük mesafe katetti ki, bu da başarısının büyüklüğünü anlatmaya yetiyor. Ancak 2020 yılında Serenay Sarıkaya’ya bakışlar da keskin bir dönüş yaşandı.Bunun nedeni ile Cem Yılmaz ile aşk yaşaması… Nedendir bilinmez ama sosyal medyada bu ilişkiyi bir türül hazmedemeyen büyük bir kitle var.

Bu büyük kitle sosyal medyadan sürekli Serenay Sarıkaya aleyhine yorum paylaşıyor. Ünlü oyuncunun sıradan paylaşımlarında bile olumsuz görüşlerin ağır bastığına şahit oluyoruz.

Klavye delikanlılarının hedef tahtasında Serenay Sarıkaya var! 9

Serenay Sarıkaya için gece ile gündüz kadar büyük bir tepki dalgası bu. Bir anda müthiş sevilen bir kişi, nasıl olur da büyük bir kitle için antipatik olmaya başlar? Hem de özgür yaşamda özgür bir aşk tercihi nedeniyle…

Oyuncu, bugün tatil pozlarını paylaştı ve yapılan yorumlarda olumsuzluk ifadeleri bir hayli fazlaydı. İşte o yorumlardan bazıları.

“Çok güzelsin ama kendi kıymetini bilmiyorsun canım. ”

“Cem ile birlikte olduktan sonra kızcağazın giyim tarzı kötüleşti.”

Klavye delikanlılarının hedef tahtasında Serenay Sarıkaya var! 10

“Resmen yaşlanmış.”

“Bu kıza ne oldu böyle.”

“Cem sana yaramamış.”

“Seni bir aralar deli gibi beğenirken, şu an gözüme güzel gelmemen normal mi?”

Serenay Sarıkaya hiç hak etmediği halde olumsuz yorumlarla sosyal medyada yıpratılmaya çalışılıyor. Klavye delikanlılarının yeni hedefinde güzel oyuncu var.

Klavye delikanlılarının hedef tahtasında Serenay Sarıkaya var! 11