Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Altunorak hayranları, Maviye Sürgün dizisinde bir ilki yaşayacak!

Serkan Altunorak hayranları, Maviye Sürgün dizisinde bir ilki yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maviye Sürgün isimli yeni Show TV dizisi, 12 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu. Muğla ilinin Marmaris ilçesindeki Selimiye mahallesinde yapılan çekimler, oyunculara çok iyi geldi. 7 ay süren çabalar sonucunda 25 bölümlük başarılı bir hikaye ortaya çıktı.

Maviye Sürgün dizisi ilk olarak Latin Amerika ülkelerinde yayınlandığı ve yurt dışında büyük ilgi gördüğü için Türk televizyon sektörü adına farklı bir tasarım oldu. Intermedya ve NBCU’ya ait Amerikan televizyon kanalı Telemundo arasındaki anlaşmanın ilk meyvesi olan Maviye Sürgün dizisinin Türkiye’de de yayınlanmaya başlanması ile birlikte daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor.

Caner Cindoruk ve Damla Sönmez ile birlikte dizinin başrollerinde Serkan Altunorak da yer alıyor. Bugüne kadar hayranları ünlü oyuncuyu hep iyi bir rolde izlemişti. Ancak bu sefer çok kötü bir adam olarak Altunorak, hayranlarını şaşırtıyor.

Serkan Altunorak hayranları, Maviye Sürgün dizisinde bir ilki yaşayacak! 8

Altunorak, “Bu sefer bayağı kötü bir adamı oynuyorum, çok kötü bir adamı oynuyorum” diye konuştu.

Ozan Adar karakterini canlandıran oyuncu, kariyerinde bir ilki yaşadığını söyledi. Karakterden çok etkilenen oyuncu, bu nedenle projeyi kabul etmiş. Serkan Altunorak, yurt dışında da projenin yayınlanma durumunun çok heyecan verici olduğunu da söyledi.

Oyuncu, 10 yıldır tekne tatilleri yaptığını ve Selimiye’nin sakinliğini çok sevdiğini dile getirdi. Eski çağlarda bu bölgenin rehabilitasyon için kullanıldığını anlatan oyuncu, “Gerçekten o ruhu hissedebiliyorsunuz. Burada o kadar vakit geçirince daha çok anlıyorsunuz” dedi.

Serkan Altunorak hayranları, Maviye Sürgün dizisinde bir ilki yaşayacak! 9

Ege’de bir sahil kasabasında yaşama fikrine sıcak baktığını anlatan oyuncu, “Böyle bir yerde tek başına kalınca becerebildiğimi gördüm. Yapabiliyorum, hiç sıkılmadım. Kendimden de sıkılmadım” şeklinde konuştu.

Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi yurt dışında Blue Cage ismiyle biliniyor.