Ana sayfa Sosyal Medya Hem aşk hem iş, Ayça Ayşin Turan gündeme hızlı bir giriş yaptı!

Hem aşk hem iş, Ayça Ayşin Turan gündeme hızlı bir giriş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayça Ayşin Turan’dan yeni dizi bekleyen hayranları, uzun süredir ekranda olmamasından şikayetçiydi. Ada Masalı dizisiyle 2021 yılının yaz döneminde hayranlarının büyük beğenisini kazanan oyuncu, o süreçten bu yana sadece Sen İnandır isimli bir aşk filminde rol aldı.

2022 yılında çekimleri tamamlanan Sen İnandır filminde Ekin Koç ile partnerlik yapan oyuncu, “23 Haziran’da Netflix’te seyirci ile buluşacağız. Geçen yaz çektik zaten, heyecanlıyız. Tatlı bir aşk hikayesi oldu” diye konuştu.

Başka projelerinin de olduğundan bahseden oyuncu, kendisinde yeni işler bekleyen hayranlarına çok yakında bir sürpriz yapacak gibi gözüküyor. Oyuncu, “Şu an görüştüğümüz bir iş var. Netleşir ise kısa sürede haberiniz olur” diye konuştu.

Hem aşk hem iş, Ayça Ayşin Turan gündeme hızlı bir giriş yaptı! 7

Aşk konusunda da son günlerde magazin basınında Ayça Ayşin Turan ile oyuncu Mehmet Aslan arasında aşk yaşandığı iddiaları yer alıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Mehmet Aslan ile Ayça Ayşin Turan’ın yakınlaştığı iddiaları bulunuyor. Ancak Mehmet Aslan yaptığı açıklamada bu iddiayı doğrulamamıştı.

Ayça Ayşin Turan’ın 2021 yılındaki Ada Masalı dizisinde partneri olan Alp Navruz sette başlayan yakınlaşma aşka dönüşmüştü. Ancak çift daha sonra yollarını ayırdı.

Alp Navruz’un Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığının netleşmesi de magazin gündemini bir hayli hareketlendirdi.

Ayça Ayşin Turan için de hem Sen İnandır filmi hem de yeni anlaşmaya hazırlandığı projesinin gündemde olduğu bir süreçte ortaya atılan aşk iddiası da gündemde öne çıkan konular arasında yer aldı.