Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu ilk kez bu kadar iddialı, bomba gibi bir dizi geliyor!

Serkan Çayoğlu ilk kez bu kadar iddialı, bomba gibi bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla yeni dizisini bekliyor. Aşk-ı Destan Gülcemal ismi ile tarif edilen yeni bir dizi için gelen teklifi kabul etti. Ünlü oyuncunun yeniden ekranlara döneceğini öğrenen hayranları da heyecanla bu projeden gelecek haberleri bekliyor.

Fox TV ekranında yayınlanacak ve MF Yapım tarafından hazırlanan Aşk-ı Destan Gülcemal dizisi ile anlaştığını doğrulayan Serkan Çayoğlu, proje için hazırlıklara başlandığını söyledi.

Hikayesini Eda Tezcan’ın yazdığı dizi için ünlü oyuncu, “Hazırlıklar var. Her halde 2-3 haftamız daha var. En güzel şekilde hazırlanıp, bomba gibi bir iş yapacağız” diyerek oldukça iddialı konuştu.

Dizide oyuncunun başrolde yer alacağı kadın partnerinin kim olacağı konusu da henüz netliğe kavuşmadı.

Serkan Çayoğlu, partner konusunda kendisinin bir ilgisinin olmadığını ve bu konulara yapımcının ve yönetmenin karar verdiğini ifade etti.

Oyuncu, “Tabii ki fikrimi söylüyorum. Bu ortak bir karar, bence en güzeli olacak” diyerek kendisinin de bu süreçte fikir beyan edeceğini belirtti.

Yabancı dil öğrenen ve yurt dışından gelecek projeler için de hazırlıklı olmak isteyen oyuncu, vakit bulduğunda İspanyolca çalıştığını ve ilerletmek istediğini anlattı.