Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, göz önünde olmasa bile sosyal medyadaki farkını net bir şekilde ortaya koydu!

Hande Erçel, göz önünde olmasa bile sosyal medyadaki farkını net bir şekilde ortaya koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler oyuncularından birisi olan Hande Erçel, ekranlara en son Sen Çal Kapımı dizisiyle gelmişti. Fox TV’de yayınlanan romantik komedi türündeki dizide Kerem Bürsin ile başrolde yer alan oyuncu, uzun zamandır dizilerde yok.

Bu durum hayranlarını biraz üzse de oyuncu, sosyal medyada aktif bir kişilik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Aynı zamanda 29,2 milyona ulaşan takipçi sayısı ile yerli ve yabancı pek çok hayranının meraklı bir şekilde kendisini izlediği paylaşımlarıyla gündem olmakta!

Hande Erçel, son olarak Disney Plus ile anlaşmış ve platformun bir dizisinde rol alacağı da gündeme gelmişti. Oyuncunun ismi bir süre Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı El Turco dizisi ile anıldı ancak anlaşma sağlanamadığı söylentileri ile bu haberler de son buldu.

Hande Erçel, göz önünde olmasa bile sosyal medyadaki farkını net bir şekilde ortaya koydu! 8

Erçel, bu dönemde farklı markaların yüzü olarak yer aldığı reklam filmleri ve çekimleriyle daha çok gündeme geliyor son aylarda. Yüzü olduğu markalar için ya da bazı dergilerin kapakları için verdiği pozlarla da sosyal medyanın dilinden düşmüyor!

Beğeni toplayan pozları ile hayranlarının övgülere boğduğu Hande Erçel, ekranda olmamasına karşılık hep gündemde olmayı da başarıyor! Kasım ayında Hande Erçel’in 242 bin 600 paylaşıma konu olarak dikkatleri çekmeye devam ettiği Adba.tv’nin yaptığı araştırmaya da yansıyor.

Hande Erçel, göz önünde olmasa bile sosyal medyadaki farkını net bir şekilde ortaya koydu! 9

Hande Erçel’in hayranları, onu heyecanla ve merakla takip etmeye devam ediyorlar. Ekranda ya da dijitalde henüz bir projesinin olmamasına karşılık gündemin ilk sıralarında yer almayı başarması da oyuncunun hayranlarının sıkı bir şekilde Erçel’in takip etmelerinin bir göstergesi. Star bir isim olarak Hande Erçel, göz önünde olsun ya da olmasın, gündemde kalmaya devam ediyor…