Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’ın oynadığı Kıbrıs dizisi geliyor

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’ın oynadığı Kıbrıs dizisi geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kısa bir süre önce 9. bölümüyle final yapan Yeni Hayat dizisinde rol alıyordu Serkan Çayoğlu. Oyuncunun dizisi final yapar yapmaz, bir başka diziyle anlaştığı ortaya çıktı. Çayoğlu’nu oynayacağı yeni dizinin ayrıntıları da belli olmaya başladı. Ahmet Kural da yeni dizinin başrolünü Çayoğlu ile paylaşacak isim olarak belirlendi.

Yeni Hayat dizisinin bitmesi, özellikle Serkan Çayoğlu hayranlarını çok üzmüştü. Ancak oyuncunun hemen arkasından yeni bir projesinin ortaya çıkması da müjde gibi geldi hayranlarına. Şimdi ismi TRT için çekilecek Kıbrıs isimli diziyle anılmakta.

Gazeteci Birsen Altuntaş, dizi hakkındaki ilk bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre çekimlerine Ocak ayında başlaması planlanıyor. Dizinin üç ayrı mevsimde çekileceği bilgisi sonrasında yayın tarihi ile ilgili olarak da kafalar karıştı.

Başrolde yer alacak iki ismin Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural olduğu ifade ediliyor. Kural, uzun süredir dizilerde yer almak yerine sinema filmlerinde oynuyordu.

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural'ın oynadığı Kıbrıs dizisi geliyor 7

Yaz, kış ve bahar olmak üzere 3 farklı mevsimde çekimlerinin yapılacağı dizinin konusu, hikayesi henüz belli değil ancak yönetmenliğini Hakan İnan üstlenmekte. Dizinin isminin Kıbrıs olması, mekanının da Kıbrıs’ta olacağını mı işaret ediyor henüz net değil.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, ekranda zor olan bir durumu da başlatacak. Malum dizi süreleri neredeyse 2,5 saati buluyor ama Kıbrıs dizisinin her bölümü 60 dakika olacak ve 26 bölüm yayınlanacak. Senaryoyu ise Emre Özdür ve Başar Başaran yazıyor. Dizinin kanalı da henüz belli değil.