Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine bir isim daha katılıyor! Bizi geçmişe götürecek!

Masumlar Apartmanı dizisine bir isim daha katılıyor! Bizi geçmişe götürecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her bölümüyle izleyenleri sarsmaya devam ediyor. Adeta ekrana kilitleyen dizinin gerçek bir hayat hikayesinden alınmış olması da dizinin öne çıkan özelliklerinden. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki hikayeden aktarılan dizinin yeni bölümlerinde bu kez bir başka karakterin geçmişine gideceğiz.

Safiye’nin sürekli geçmişe giderek annesi ile yaşadığı sorunlar hemen her hafta dizide yer alıyor. Kimi zaman Han’ın da geçmişine gidiliyor ama bu kez bir başka ismin hayat hikayesini daha detaylarıyla göreceğiz.

İlerleyen bölümlerde ortaya çıkacak yeni olaylar, detaylar, karakterlerin iç dünyasını daha net görmeyi sağlarken, aynı zamanda diziye de başka bir dünya katıyor.

Safiye ve annesinin geçmişini oynayan oyuncuların başarılı performansları da dizinin ilgiyle izlenen bir başka bölümü olmasını sağlıyorlar. Naci karakterinin de Safiye ile hikayesi yine merak edilen sahnelerden olmaya başladı.

Masumlar Apartmanı dizisine bir isim daha katılıyor! Bizi geçmişe götürecek! 8

Bu kez İnci’nin hayat hikayesine daha yakından tanık olacağız. Dedesi ve kardeşiyle yaşayan İnci’nin çocukluğunda neler yaşadığı da izleyenlere detaylarıyla anlatılacak. Annesi ve babasının hikayesindeki hüzünlü tarafların, iki kardeşin hayatını nasıl etkilediğini de görmüş olacağız.

Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci karakteri, Safiye-Han ve Gülben kardeşlere bakınca çok daha normal görünse de İnci’nin de geçmişinde onu üzen travmatik durumlar yaşanmış. İşte bu olayların ortaya çıkacağı anlaşılıyor.

Diziye İnci’nin çocukluğunu oynayacak bir küçük oyuncu katılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından, Yasemin Nil Yüksel’in İnci’nin çocukluğunu oynayacağı bilgisini paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisine bir isim daha katılıyor! Bizi geçmişe götürecek! 9

Küçük oyuncunun katılımıyla birlikte dizide İnci’nin de hayat hikayesine geçiş yapacağımız da anlaşıldı.