Ana sayfa Dizi Haberleri Ümit Kahraman! Bu isme dikkat edin, Bir Zamanlar Çukurova’nın kaderini değiştirecek!

Ümit Kahraman! Bu isme dikkat edin, Bir Zamanlar Çukurova’nın kaderini değiştirecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da heyecan yaratan gelişmeler yaşanıyor. Başrollerden ikisini ayrılmasının ardından adeta yeni bir süreç başladı. Hikaye öyle yerlere gidiyor ki gelen sürpriz karakterlerle birlikte daha da merak edilen bölümler izleyenleri bekliyor. Yeni gelecek olan bir karakterin de dengeleri bir hayli değiştireceği anlaşılıyor!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği diziden önce Vahide Perçin ayrılmış ve Hünkar karakterinin gidişi dizinin takipçilerini üzmüştü. Ancak sezon başında güçlü kadın karakter olarak diziye dahil olan Nazan Kesal’ın oynadığı Sevda karakteri, bir başka renk kattı diziye.

Geçtiğimiz hafta ise Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz’ın ölümü ekrana geldi. Bu hafta cenaze sahnesi yayınlanacak olan Yılmaz karakterine de veda edeceğiz. Dizinin iki başrolünün gidişiyle birlikte, yine güçlü ve dengeleri değiştirecek, hikayeye yeni bir yön verecek isimler de dahil olacak diziye.

Ümit Kahraman! Bu isme dikkat edin, Bir Zamanlar Çukurova'nın kaderini değiştirecek! 8

İşte o isimlerden ilki geliyor! Bir süredir heyecanla beklenen Ümit karakteri, bu hafta yayınlanacak olan 79. bölümde ortaya çıkıyor. Hande Soral, Ümit Kahraman rolüyle Bir Zamanlar Çukurova’ya hızlı bir giriş yapacak! Bu güzel ve alımlı kadın, Çukurova’da bambaşka bir hava estirirken, herkesin de merak ettiği bir isme dönüşüyor.

Ümit’in Çukurova’ya geldiği anda ilk karşılaştığı kişinin Demir olması da yeni sürprizlerin geldiğinin habercisi! Züleyha’ya aşkından vazgeçen Demir’in Ümit ile aşk yaşaması ihtimali de tahminler arasında. Züleyha’nın 79. bölüm tanıtımında konağa yerleşerek Hanım Ağa olması ise durumu biraz daha karmaşıklaştırıyor.

Ümit Kahraman! Bu isme dikkat edin, Bir Zamanlar Çukurova'nın kaderini değiştirecek! 9

Ancak Hande Soral’ın bir süre önce Adana’ya giderek çekimlere katılmasının ardından gelişi heyecanla bekleniyordu. Çünkü artık izleyici yeni bir hikaye, yeni bir yüz ve başka bir aşk istiyor! Bakalım Ümit Kahraman ve Demir Yaman arasında mı olacak o aşk hikayesi?

Bu arada Ümit’in gelişi izleyici için heyecan yaratacak. Hande Soral oyunculuğuyla övgü toplayan ve yer aldığı yapımlarda da ön plana çıkan bir isim. Kilit bir karakteri hayat vereceğini tahmin etmek de güç değil. Ümit Kahraman’ın sırlarıyla birlikte Çukurova’ya gelmesi, bakalım arkasından nasıl hikayeleri beraberinde getirecek?

Bu arada dizide Hande Soral’ın bir sahnesinden basına yansıyan fotoğraflardaki kıyafeti, duruşu, zarafetiyle Hande Soral’ın etkileyici bir karakter olacağı da anlaşılıyor…

İşte dizinin 79. bölüm tanıtımı: