Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisiyle bir yanlışı düzeltti!

Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisiyle bir yanlışı düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yeni Hayat dizisi yakında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Yapımda başrollerde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor… Dizinin ne zaman başlayacağı net olarak belli değil ama gelen kulis bilgileri mart ayının sonlarında ekrana geleceği yönünde oldu.

Fragmanı yayınlanan ve ilk fotoğrafları da ortaya çıkan diziyle ilgili bir yanlış anlaşılmanın ortada dolaşması dikkatleri çekiyor. Bodyguard fiilmine benzemesi nedeniyle sanki bu filmin bir uyarlaması olarak gibi algı var. Ayrıca Netflix’te yayınlanan BBC yapımı 6 bölümlük Bodyguard dizisine benzetenler olabilir ama aslında öyle de değil..

Bodyguard filminden esinlenen projenin Netflix’teki gibi bir uyarlama olmayacağını anlatan Serkan Çayoğlu, bu konudaki yaygın kanının aksine farklı konuştu. Oyuncu, “Kendi hikayemiz var. Ama şimdi detayları vermeyeyim. Ama uyarlama falan değil” açıklamasını yaptı.Bu açıklama ile Serkan Çayoğlu, Bodyguard filmi gibi bir hikaye bekleyenlere öyle olmadığını, bunun bir uyarlama da olmadığını ve kendi hikayelerinin olduğunu ifade ediyor.

blank

Yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi yer alıyor.

blank

Senaryosunu Elif Usman Ergüden’in yazdığı Yeni Hayat, korumasını sağladığı kadına aşık olan bir korumanın imkansız aşkını konu alıyor.

İlk tanıtımı yayınlanan ve büyük ilgi gören, tutkulu aşk sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek “Yeni Hayat”, yakında Kanal D’de!

blank