Ana sayfa Sinema Özge Gürel’den sonunda müjdeli haber geldi!

Özge Gürel’den sonunda müjdeli haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel’in uzun yıllardır aşk yaşadığı Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat isimli Kanal D dizisine başladı. Yakında izleyici ile buluşacak olan yapımda sevgilisi ile birlikte rol alması konusunda sosyal medyada hayranlarının yoğun isteği vardı. Ancak şartlar elbette ki çiftin belirleyebileceği bir durum değil.

Serkan Çayoğlu, setlerde zamanının büyük bir bölümünü harcamaya başladığı bu günlerde Özge Gürel’in de yeni projesi dikkat çekiyor. Ödüllü yönetmen Atalay Taşdiken’in Kar Kırmızısı isimli filminde Özgü Gürel’in de yer aldığı ortaya çıktı.

TV100 sitesinden Birsen Altuntaş’ın haberine göre Taşdiken’in senaryosunu yazdığı ve Kars’ta çekileh film için Özge Gürel anlaşma yaptı. Başrolde Mehmet Usta yer alırken, Gürel’in de Usta’nın canlandırdığı Yusuf karakterinin eşi Tazegül’e hayat veriyor.

Gürel, en son Annem isimli filmde yer almış ve Sumru Yavrucuk ile başrolü paylaştığı yapımdaki başarılı performansı ile göz doldurmuştu.Oyuncunun son dizisi ise Kanal D’de önceki sezon ekrana gelen Muhteşem İkili olmuştu.