Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’ndan çok eleştirilen Hazal Kaya ve arkadaşlarına destek!

Serkan Çayoğlu’ndan çok eleştirilen Hazal Kaya ve arkadaşlarına destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu ikilisi, Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin galasına katıldı. Dizinin esin kaynağı olan Charles King’in yazdığı Midnight at the Pera Palas isimli kitabı okumadıklarını belirten çift, projeye emek verenleri övdü.

Hazal Kaya’nın rolü nedeniyle son dönemde aldığı birçok eleştiri sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi oyuncuyu eleştirirken, tam aksini düşünen ve çok iyi performans sergilediğini düşünen de büyük bir kitle var. Hazal Kaya’nın gündemden düşmediği şu günlerde Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun ekibe verdiği destek de bir hayli kıymetli oldu.

Serkan Çayoğlu, “Biliyorsunuz bu işler çok zahmetle, emekle çekiliyor. O yüzden emeği geçen herkesi memnun bırakır. Değmiştir, ben öyle olduğunu biliyorum” diye konuştu. Bu sözleri ile birlikte Netflix’te yayınlanan dizinin ekibine destek sunan Serkan Çayoğlu, sosyal medyayı kaplayan eleştiri dalgasında ekibin yanında yer alarak, onlara moral vermiş oldu.

İki sezon süren ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan dizisinin final yapmasının ardından Serkan Çayoğlu, yeniden İstanbul’a dönerek sevgilisi Özge Gürel’e kavuştu. 2 sezon süren dizinin bitmesinin ardından yeni projelere baktığını belirten oyuncu, yeni bir proje bilgisi vermedi.