Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen final yapması beklenen Sadakatsiz ile ilgili öyle bir tüyo verdi ki, herkesi umutlandırdı!

Melis Sezen final yapması beklenen Sadakatsiz ile ilgili öyle bir tüyo verdi ki, herkesi umutlandırdı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, bu yıl ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı ve yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizinin reytingler nedeniyle erken final yapması kulislerde konuşuluyor.

Aslında dizinin final yapacağıyla ilgili Medyapım’dan yapılan resmi bir açıklama yok. Fakat bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda da dizinin başrolü Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk final hakkında bir açıklama yapmıştı. Ve “Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Bakalım hikayenin hızlı zamanları başladı” ifadelerini kullanmıştı.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği diziyle ilgili pazartesi günü yapımcı tarafından yapılan açıklamada bu hafta dizinin yayınlanmayacağı duyurulmuş, ertelemeye sebep sağlık sorununun ise dizinin senaryosunu yazan Dilara Pamuk ait olduğu ve yeni bölüm yetişmediği için dizinin bir hafta ertelendiği ortaya çıkmıştı.

Melis Sezen final yapması beklenen Sadakatsiz ile ilgili öyle bir tüyo verdi ki, herkes umutlandırdı! 4
Pazartesi akşamı dizinin başrollerinden Melis Sezen, komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nun izlemek üzere gösterisine gitti. Gösteri öncesi kendisine yöneltilen soruları cevaplayan güzel oyuncu, “Sadakatsiz dizisi çok iyi gidiyor, neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine “Dizi devam ediyor, güzel gidiyor. Hatta değişiklikler de oldu, tempo iyice artacak. Savaş yeni başlıyor ‘Sadakatsiz’de. Derin’in güçlü bir kadın olarak var olmasını çok istiyorum” açıklamasında bulundu.

Hızlı konuşmayı seven Melis Sezen’in konuşması sırasında söyledikleri ağzından çıktıktan sonra tavırları dikkat çekiciydi. Bazı değişikler olduğunu ve temponun iyice artacağını belirten genç oyuncu, akıllarda soru işareti bıraktı. Sezon bitimine az bir süre kala yapılacak değişiklikler ve tempo artışıyla birlikte senarist Dilara Pamuk acaba herkesi ters köşe bırakıp aksiyonu 3. Sezonda da devam ettirmeyi planlıyor? İzleyip göreceğiz.