Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin 2 oyuncusu, Hakim dizisinde partner oldu!

Kefaret dizisinin 2 oyuncusu, Hakim dizisinde partner oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Hakim dizisinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor… ABD’nin sevilen dizilerinden Your Honor’dan uyarlanan Hakim’in setinde çalışmalar başladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun yıllarca adil kararlar veren bir hakim karakterini canlandırdığı dizide, oğlu bir suça karışan hakimin vicdanı ile adalet arasında kalması konu ediliyor… Dizinin oyuncu kadrosunda; Ebru Özkan, Uğur Yücel, Seda Akman, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi çok tecrübeli isimler bulunuyor.

Ayrıca genç oyuncular; Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Naz Çağla Irmak da Hakim dizisinin öne çıkan karakterlerine hayat verecek. Hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları bir araya getiren diziye son olarak katılan isim Hakan Yufkacıgil oldu. 1980 doğumlu olan tecrübeli oyuncu, en son geçen sezon Kefaret isimli Fox TV dizisinde Alp karakterini canlandırmıştı.

Kefaret dizisinin 2 oyuncusu, Hakim dizisinde partner oldu! 18

Birçok dizi hayranı hatırlayacaktır, Yurdaer Okur da Kefaret dizisinin başrolünde yer alıyordu. Hakan Yufkacıgil, yeni dizisinde yine Yurdaer Okur ile aynı seti paylaşma fırsatını elde etmiş oldu.

Ayrıca dizide Azem karakterini canlandıracak olan Yurdaer Okur’un sağ kolu olarak Celayir karakterinde Hakan Yufkacıgil’i izleyebileceksiniz. İki oyuncu, yeni dizide birçok sahnede bir arada bulunacak. Bu karşılaşma, Kefaret’in ardından iki oyuncu adına ilginç bir yeni buluşma oldu.

Limon Yapım dizi için titiz bir çalışma yürüttü. Ön hazırlıkların ardından çekimler başlarken, oyuncu kadrosu için de çok iddialı isimlerle anlaşma yapılması, projenin çok iyi reytingler elde edebileceği yönünde bir izlenim veriyor.