Ana sayfa Dizi Fragmanları Serkan Çayoğlu’nun başrolündeki TRT1’in iddialı dizisi erken final yapıyor!

Serkan Çayoğlu’nun başrolündeki TRT1’in iddialı dizisi erken final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ilk sezonu çok iyi geçen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ikinci sezonu Kıbrıs Zafere Doğru ismiyle yayınlandı. İlk sezonda elde edilen yüksek izlenme oranları nedeniyle uzatılan dizinin 31. bölümde final yapması bekleniyordu.

Ancak dizinin ekibinin Aralık ayı içinde çekimleri bitirmesi ve son bölümlerde elde edilen düşük reytingler dizinin erken finaline işaret ediyordu. Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü, ayrıca kurtuluş mücadelesini ekrana taşıyan dizi veda ediyor.

Cuma akşamları dizi rekabetinde bir hayli geriye düşen ve izleyici ilgisini artık çekmekte zorlanan dizinin 24. bölümü itibariyle final yapacağı ortaya çıktı. TRT1’den yayınlanan 24. bölüm fragmanı final olarak ifade edildi.

Serkan Çayoğlu’nun Ankaralı karakteri ile başrolünde yer aldığı dizide, Ahmet Kural da Kemal karakteri ile çok başarılı bir performans ortaya koydu. Kadın başrollerden Pelin Karahan uzun yıllar sonra dizi setlerine dönüş yaparken, Gülper özdemir de Ayşe karakterinde çok iyi bir oyunculuk sergiledi.

TRT1’den yapılan duyuruda Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 4 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak 24. bölümü ile birlikte son kez izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

20 Temmuz 1974 tarihinde Türkiye tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın adaya barış getirmesi ile sonuçlanacak olan dizi çok etkileyici bir yapım oldu. 31 bölüm sürmesi beklenen dizinin 24. bölümüyle birlikte veda edecek olması ise ilk planlarda revize yapıldığı ve erken final ile hikayenin bitirildiğini gösteriyor.