Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde final olmasın diye çırpınıyorlar ama geç kalındı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde final olmasın diye çırpınıyorlar ama geç kalındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin reytinglerinin yükselmesi beklenirken, tam tersi oldu… Üst üste yeni oyuncuların katıldığı dizinin hikayesinde büyük değişim meydana geldi.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi romantik komedi hikayesi olarak başlamıştı. Haziran ayından Eylül ayına kadar eğlenceli bir dizi olan Aşk Mantık İntikam, sonrasında ise senaristlerin aşırı dram sahneleri ile tarz değiştirdi. Bu şekilde 2021 yılını bitiren dizinin 2022 yılında ise büyük değişim yaşadığını gördük.

Çınar ve Çağla karakterlerini canlandıran Burak Yörük ile Melisa Döngel projeden çıkartıldı. Yerlerine ise Sebahat Kumaş, Erdem Şanlı, Elçin Atamgüç ile Cem Belevi geldi… Dört yeni karakter ile birlikte büyük bir değişim geçiren dizinin 30. bölümünün reyting sonuçları çok merak ediliyordu.

atv ekranında yayınlanmaya başlanan Yalnız Kurt dizisinin de güçlü bir başlangıç yapmasının etkisi diğer tüm diziler gibi Aşk Mantık İntikam’ı da etkiledi. Fox TV dizisi, tüm kategorilerde ortalamanın altına gerileyen reytingleri ile şaşkınlık yaşattı.

Şimdiye kadar ortalamanın üzerinde gelen reytingler sonucunda Fox TV, diziyi devam ettiriyordu. Ancak 30. bölüm reytingleri beklentilerin altında gerçekleşti. Tüm kişiler ve AB gruplarında 13. sırada yer alan dizi, ABC1’de ise günü dokuzuncu olarak tamamladı. Bu sonuçların Fox TV için yeterli olmadığı biliniyor.

Aşk Mantık İntikam için senaristler izleyicilerin uyarılarına uzun süre kulak asmadı ve hikayede büyük değişimi bekletti. Daha yeni gerçekleşen bu büyük değişim şimdilik kaçan izleyicilerin yeniden diziye dönmesini sağlamamış görünüyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 31. yeni bölümünün 4 Şubat Cuma akşamı elde edeceği reyting sonuçları, dizinin geleceğini belirleyecektir.