Ana sayfa Dizi Haberleri Bein Connect’in Şubat ayı planı Hayaller ve Hayatlar dizisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı!

Bein Connect’in Şubat ayı planı Hayaller ve Hayatlar dizisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin yakın bir zaman içinde başlamasını bekleyen çok geniş bir izleyici grubu bulunuyor. 4 kadının trajik hikayesini anlatan ve günümüz dünyasına yönelik de birçok mesaj verecek olan dizinin çekimlerine devam ediliyor.

Özellikle de Özge Gürel hayranları neredeyse 1,5 yıldır ekranda izleyemedikleri ünlü oyuncuyu görmek için Şubat ayını bekliyordu. Hayaller ve Hayatlar dizisinin Bein Connect’in Şubat ayı planlarında yer aldığına yönelik güçlü bir beklenti vardı. Ancak Bein Connect’ten yayınlanan Şubat ayı yayın planında Hayaller va Hayatlar dizisi yer almıyor.

Şubat ayı için paylaşılan içerikler arasında Hayaller ve Hayatlar’a yer verilmedi. Henüz planlama aşamasında yayın tarihi netleşmeyen Hayaller ve Hayatlar’ın ne zaman izleyici ile buluşacağı bilinmiyor. Dizinin yayınlanan fragmanında yakında başlayacağı belirtiliyor ama bir tarih verilmedi.

Erkek Severse isimli dizinin yayınlarının başlaması ile birlikte birçok dizi hayranı Bein Connect platformuna kaymıştı. Alperen Duymaz, Yasemin Allen ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümleri de çok beğeni topladı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin setinden de güzel haberler geliyor. Sette yoğun bir tempoda çalışan oyuncuların neşesi yüksek ve soğuk havaya rağmen ekip çok özverili bir çalışma yürütüyor.

Dizi oyuncularının neşesi, tüm setin havasını değiştirip soğuk kış günlerinde rüzgarı tersine çevirerek ortaya sıcak ve samimi bir set ortamının çıkmasını sağladı.

Dört yakın arkadaşın farklı hayatlarının hayaller ve gerçeklerle yaşanan çatışmasını izleyiciyle buluşturacak olan dizinin kadrosunda şu oyuncular bir araya geldi: Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci, Özge Özacar, Halil İbrahim Kurum.

İşte Bein Connect’te Şubat ayında yayınlanacak diziler ve sinema filmleri:

Bein Connect'in Şubat ayı planı Hayaller ve Hayatlar dizisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı! 8

Bein Connect'in Şubat ayı planı Hayaller ve Hayatlar dizisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı! 9