Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü’ye Arap kadınlarından ahlaksız teklifler yağıyor!

Serkay Tütüncü’ye Arap kadınlarından ahlaksız teklifler yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumiyet dizisinde oynadığı İlker karakteri ile son günlerde gündeme gelen Serkay Tütüncü, İzmir’den İstanbul’a geldikten sonra şöhreti yakalamak için bir süre bekledi. Oyuncu, Survivor ile dikkatleri çektikten sonra, rol aldığı dizilerde de yakışıklılığı ile ön plana çıktı.

Fox TV’de geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Masumiyet dizisinde İlayda Alişan ile iyi bir ekran uyumu yakalayınca, daha çok dikkat çekti. Oynadığı karakterle konuşulan oyuncu, Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda kendisiyle ilgili merak edilen sorulara da yanıt verdi.

Babası Göztepe’nin eski futbolcusu, annesiCoğrafya öğretmeni olan Serkay Tütüncü’nün bir ablası var. Alaçatı’da doğup büyüyen oyuncu, sörf eğitmenliği de yapmış. Rutin ve rahat hayattan sıkılıp İstanbul’a geldiğini, biraz işe yarar hissetmek istediğini ve oyunculuğa başladığını anlatıyor.

2017’de ilk geldiğinde İstanbul’da yıkıma uğradığını, işler yolunda gitmezse diye endişelendiğini, bu korkularından kurtulmadan kendisini tanıyamayacağını farkeden oyuncu, yaşadığı zorluklardan sonra kendisini bulduğunu söyledi. Özgüveni yüksek olsa da hayatında bir şeyleri yoluna sokamayan insanların stresini yaşadığını anlattı.

Serkay Tütüncü'ye Arap kadınlarından ahlaksız teklifler yağıyor! 7

Bu arada Masumiyet dizisiyle gelen şöhret sonrasında oyuncu, yerli yabancı pek çok hayran edindi. İnsanlık Suçu dizisiyle tanınan oyuncu daha sonra Afili Aşk ve Bay Yanlış dizisinde de rol almıştı.

Masumiyet dizisi ile de kariyerinde bir sıçrayış yaşadı oyuncu. Yeni dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Tütüncü, haksızlıktan nefret eden, inatçı ve iyi kalpli biri olduğunu hissettiğini söyledi.

Oyuncu, sosyal medyada da takipçi sayısı çok olan bir isim. Kendisine yöneltilen “Ahlaksız teklifler geliyor mu? sorusuna “Tabii çok geliyor. Fotoğraflar geliyor. Özellikle Arap emirliklerinden ‘gel benimle yaşa’ diyenler oluyor ama gülüp geçiyorum” yanıtını verdi…