Ana sayfa Dizi Haberleri Her an müjdeli haber gelebilir! Akın Akınözü, Hercai ile yapımcıların yeni gözdesi oldu!

Her an müjdeli haber gelebilir! Akın Akınözü, Hercai ile yapımcıların yeni gözdesi oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Akın Akınözü, 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ivan (Ali) karakterine hayat vermiş ve konuk oyuncu olarak yer almıştı. Sonrasında Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol aldı.

Ancak Hercai dizisinde olduğu kadar dikkatleri çekmemişti! İlk başrolünde büyük bir hayran kitlesi edinen ve Hercai dizisinde oynadığı Miran karakteri ile çok sevilen Akın Akınözü, şimdilerde 3 sezon süren dizinin ardından dinlenmekte.

Aynı zamanda yeni sezon için gelen proje tekliflerini değerlendirme sürecinde oyuncu. Akın Akınözü, şu sıralar yapımcıların gözdesi jönlerden birisi olmuş durumda.

Hercai ile birlikte büyük dikkat çeken Akınözü’ne yapımcılardan teklif yağdığı ifade ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili bilgi verdi.

Ekranda yer alan iddialı projelerin yapımcılığını üstlenen MF Yapım, BKM ve Sinegraf gibi firmalardan Akın Akınözü’ne teklifler geldiği ifade ediliyor.

Mia Yapım imzalı dizi, Hercai dizisi, 3 sezon boyunca izleyicisinin merakla takip ettiği bir diziydi. Ebru Şahin ile başrolde oynayan Akın Akınözü, dizi ile birlikte şöhreti de yakaladı. Kariyerinde önemli bir çıkış elde eden oyuncu, bakalım nasıl bir proje ile ekranlara dönüş yapacak? İzleyip göreceğiz…