Ana sayfa Dizi Haberleri Sert karakterlerden sonra Olgun Toker’in Güzel Günler dizisindeki halleriyle çok eğleneceksiniz!

Sert karakterlerden sonra Olgun Toker’in Güzel Günler dizisindeki halleriyle çok eğleneceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Van’dan gelen bir ailenin İstanbul’da başından geçen olayların anlatıldığı Güzel Günler isimli yeni Show TV dizisinin setinde yoğun bir çalışma yaşanıyor. Binnur Kaya ile birlikte başroldeki tecrübeli isimlerden birisi de Olgun Toker. Bugüne kadar birbirinden çok farklı rolde izlediğimiz oyuncu, yine herkesi şaşırtacak bir karakter ile ekrana dönüş yapacak.

6 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan dizinin sıcak bir aile hikayesi olacağından bahseden Olgun Toker, son döneme yansıyan sert roller ve sert hikayelerden sonra bambaşka bir diziyle hayranlarının karşısında olacak. Oyuncu, “Çok da güzel bir aşk hikayemiz var. Ben de bu ailenin serseri, haşarı oğlunu oynuyorum” diye konuştu.

Sette gayet iyi bir ortam bulunduğundan bahseden Olgun Toker, halinden memnun. Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Ecem Erkek, Burak Dakak gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi için Olgun Toker şunları anlattı:

“Sıcak bir aile dizisi öncelikle. Vanlı bir ailenin İstanbul’daki hikayelerini anlatacağız. Gayet iyi bir ekip bir araya geldi. Herkes çok eğlenceli. Umarım böyle devam ederiz.”

Serseri rollerini izleyicilerin bir hayli beğendiği Olgun Toker, yine tam da aradığı ve takipçilerini eğlendirecek bir rolle yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak.

Son dönemde yer aldığı projeler arasında Son Yaz, Annenin Sırrıdır Çocuk ve Mezarlık gibi yapımlarda sert hikayelerle izleyicilerin karşısında olan oyuncu, yeni dönemde ise serseri ama tatlı bir karakter ile hayranlarını memnun edecek gibi gözüküyor.