Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey, İyilik dizisinde öyle güzel çıldırıyor ki, hayranları korkmaya başladı!

Sera Kutlubey, İyilik dizisinde öyle güzel çıldırıyor ki, hayranları korkmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan İyilik dizisi, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Reytingleri her ne kadar düşük gelmeye devam etse de Yalı Çapkını gibi bir anda parlayan bir diziye rakip olmak kolay değil. İyilik dizisi de kendi kitlesini tutmak için sert sahneler ve güçlü dram hikayesi ile ayakta kalma mücadelesi veriyor.

İyilik dizisinde Damla karakterini canlandıran Sera Kutlubey’in son haftalarda önce çıkan performansı da sosyal medyada fazlasıyla konuşuluyor. Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan ile Damla karakterlerinin güç mücadelesi, Sera Kutlubey’in oyunculuk performansının öne çıkmasına yarıyor.

Sera Kutlubey, İyilik dizisinde öyle güzel çıldırıyor ki, hayranları korkmaya başladı! 7

Oyuncunun Damla karakterine kendisini çok kaptırdığını düşünen hayranları, “Gerçek hayatında da ruh hastası olacak diye korkuyoruz” şeklindeki yorumları yapıyor. Tabii ki bu tür yorumlar Sera Kutlubey’in role ne kadar girdiğini, Damla karakterinin hislerini izleyicilere geçirebildiğini anlatıyor.

Günahlarının bedelini ödeyen bir kadın olarak Damla, İyilik dizisinde bir ibretlik hikaye olarak izleyiciler tarafından ne yapacağı merak edilen birisi haline geldi.

Rolünü canlandırmadığını, onu yaşadığını düşünen dizi hayranları Sera Kutlubey de son dönemde büyük bir ilerleme olduğunu, oyunculuk performansının iyiye doğru gittiğini düşünüyor.

Zalim İstanbul isimli dizide Cemre olarak izlediğimiz ve Bahar Şahin’in güçlü çıkışının gölgesinde kalan Sera Kutlubey, aradan geçen 2 yılın ardından İyilik dizisindeki Damla ile kendisini buldu.