Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet dizisinin Burçak’ı Sevgi Temel’e Çöp Adam dizisi piyangosu vurdu!

Masumiyet dizisinin Burçak’ı Sevgi Temel’e Çöp Adam dizisi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında dünyaya gelen Sevgi Temel, tiyatro öğreniminin ardından dizi dünyasına 2019 yılında Sevdim Seni Bir Kere isimli projedeki Berçin karakteri ile adım attı.

Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitimler alan ve çeşitli tiyatro oyunları ile sahneye çıkarak alkış alan Sevgi Temel, 2019 yılında itibaren yer aldığı dizi dünyasında Türkan Hanım’ın Konağı ve ardından da Masumiyet isimli dizilerde de bulundu.

Masumiyet dizisinin Burçak'ı Sevgi Temel'e Çöp Adam dizisi piyangosu vurdu! 8

Masumiyet dizisinde psikiyatrist Burçak karakteri ile yer alan ve bu güçlü dram dizisiyle dikkat çeken Sevgi Temel, son dönemde Disney Plus için çekilen Ru isimli dizinin de kadrosunda yer almıştı.

Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Çöp Adam dizisinde Naz karakteri ile yeniden setlere dönüş yapan Sevgi Temel, kariyeri adına çok önemli bir projede kendisine yer bulmayı başardı.

Masumiyet dizisinin Burçak'ı Sevgi Temel'e Çöp Adam dizisi piyangosu vurdu! 9

Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrolündeki Çöp Adam dizisi çok farklı bir yapım olarak görülüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizide Naz karakteri ile Sevgi Temel’in de öne çıkmak için önemli bir fırsatı olacak.