Ana sayfa Sosyal Medya Setten sete koşan usta oyuncu Devrim Yakut’un hayranlarına bir sürprizi daha var!..

Setten sete koşan usta oyuncu Devrim Yakut’un hayranlarına bir sürprizi daha var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ‘Gülcihan’ karakterini canlandıran usta oyuncu Devrim Yakut ‘Söz Uçar Hasar Kalır’ adını verdiği ikinci kitabını çıkarttı.

Tiyatro kökenli ünlü oyuncu bugüne kadar sahnede ve ekranlarda unutulmaz performanslara imza attı. Oyuncu ilk kitabı ‘Aklımın Aynalı Çarşısı’ndan sonra ikinci kitabının heyecanını yaşıyor.

Instagram hesabından heyecanını hayranlarıyla da paylaşan Devrim Yakut, paylaşımına; “‘Söz Uçar Hasar Kalır’ ikinci kitabım. Benim için hayatımın çok enteresan bir döneminden çıkıp geldi. Hastaliklar,kayıplar,oldukça büyük sınavları onunla atlattım.

Bana yine şifa oldu,okuyan herkese de olsun.Henüz ön satışta.İnternet satışı mevcut, bir kaç güne kadar raflarda da olur herhalde… Bu arada kitabın isim babası canım Aykut Cömert’tir. Benimle sevindiğine eminim.Çok heyecanlıyım. İyi okumalar olsun.” yazdı. 

Setten sete koşan usta oyuncu Devrim Yakut'un hayranlarına bir sürprizi daha var!.. 7

Oyuncunun Camdaki Kız dizisinde gelini ‘Nalan’ karakterine hayat veren rol arkadaşı Burcu Biricik de Devrim Yakut’a destek verdi ve sosyal medyada hayranlarına kitabı okumalarını tavsiye etti.

Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de sıklıkla gördüğümüz Devrim Yakut, birbirinden farklı karakterleri canlandırma konusunda ustalık sergiliyor. Kimi zaman komedi rollerinde izlediğimiz oyuncu, bazen de dramın en sert hallerinin yaşandığı yapımlarda harika işler yapıyor…

Oyuncunun Camdaki Kız dizisindeki ‘Gülcihan’ karakteri de seyirciler tarafından hayranlıkla izleniyor. Usta oyuncu en son Çağan Irmak’ın Netflix için çektiği Yaratılan adlı dizide rol aldı.