Ana sayfa Dizi Fragmanları Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi!

Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin’in ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi daha ilk tanıtımıyla seyircinin kalbini çaldı. Çok başarılı ve dikkat çekici tanıtım, dizinin baş karakterleri Asya ve Tolga’yı şimdiden çok sevdirdi. İzleyicisi heyecanını sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

İzleyicinin büyük heyecanla beklediği Kanal D’nin yaz dizisi Seversin ile ilgili merak, ilk fragmanın paylaşılmasının ardından iyice arttı. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı dizinin fragmanından, izleyiciyi çok eğlenceli bir yapımın beklediğinin ilk işareti de verildi.

İki dizi oyuncusunun bir yaz dizisi çekerken yaşadıklarını anlatan Seversin dizisinin tanıtımı dizi setinde geçiyor. Plajda gerçekleştirilen romantik bir sahnenin gösterildiği fragmanda İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün uyumu dikkat çekiyor.

Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlarda iki oyuncunun uyumuna övgüler yağdırılırken izleyiciler diziyi şimdiden çok sevdiklerini ve bir an önce izlemek istediklerini dile getirdiler.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Seversin dizisinde genç kızların romantik prensi oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesi anlatılacak. Seversin, dizi setlerinin perde arkasını da izleyiciye gösterecek. Seversin dizisi benzerlerinden farklı konusuyla şimdiden çok dikkat çekti. Yeni diziyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi! 12 Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi! 13 Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi! 14 Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi! 15 Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi! 16 Seversin gümbür gümbür geliyor! Kanal D’nin yeni yaz dizisinin Asya ve Tolga’sı şimdiden çok sevildi! 17