Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci hayranlarını çok üzen ayrılık kararı!

Sevda Erginci hayranlarını çok üzen ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumunda. TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizi, bu akşam 32. yeni bölümü ile ekranda olacak. Tarihi yapımın 35. bölüm itibariyle de sezon finali yapması bekleniyor.

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygunn gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi çok etkileyici bir atmosfer sunuyor. Hikayesi ve oyunculuk performansları da çok güzel olan diziden önemli bir ayrılık haberi geldi.

Turna karakterine hayat vermekte olan Sevda Erginci, yakında veda edecek. TV100’den Birsen Altuntaş bu yeni gelişmeyi duyurdu. Sadece Erginci değil, İsmail Ege Şaşmaz da diziye veda edecek.

Dizide Turna ile birlikte Faysal karakterlerinin ayrılacak olması hayranları üzecek.

Turna karakterinin ayrılık sebebi ise hikayede artık ömrünü tamamlaması olarak gösteriliyor. Sevda Erginci, sezon sonunda diziye veda edecek. Yani 4 bölüm daha ünlü oyuncuyu Uyanış Büyük Selçuklu’da izleyebileceksiniz.

Yaz arasından sonra Sevda Erginci’nin yeni bir dizide yer alması ise hiç de şaşırtıcı bir gelişme olmayacaktır. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.