Ana sayfa Dizi Fragmanları Seversin dizisi daha başlamadan kalpleri işte bu görüntülerle kazandı!

Seversin dizisi daha başlamadan kalpleri işte bu görüntülerle kazandı!

tarafından ker_def

Yeni yaz döneminin en dikkat çeken romantik komedi dizilerinin başında Seversin geliyor. Kanal D’nin büyük hedeflerle hazırlıklarına devam ettiği dizinin setinde de yoğun bir çalışma yapılıyor. Dizinin daha başlamadan sosyal medya üzerinden milyonların dikkatini çekmesi amacıyla da bazı girişimler yapılmakta…

Dizinin yayınlanan klibi de şimdiden iki başrol oyuncusuna dikkati çekmeyi amaçlıyor. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin çok iyi bir sinerji oluşturduğunu yayınlanan klipte görebilirsiniz. İki genç oyuncu, bu yaz döneminin favori dizi çifti olmaya da çok yakın… Birbirleriyle çok iyi iletişimi olan ikili şimdiden izleyicilerden geçer not almayı başardı.

Seversin dizisi daha başlamadan kalpleri işte bu görüntülerle kazandı! 9

Burak Yörük, Aşk Mantık İntikam gibi yine bir romantik komedi dizisi tercihinde bulundu. İlayda Alişan için ise bu bir ilk.

Genç oyuncu şimdiye kadar sergilediği dram performansı ile göz doldurdu ve şimdi de romantik komedi deneyimi yaşayacak… Seversin dizisi için hazırlanan özel klip ise sosyal medyada yayınlandıktan sonra büyük ilgi çekti.

Seversin dizisi daha başlamadan kalpleri işte bu görüntülerle kazandı! 10

Seversin yayınlanan klipi ile şimdiden tam puan aldı…

Kanal D’nin, yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin ’in klipi yayınlandı. Dizinin kamera arkası görüntülerinden ve jenerik parçasından oluşan klip, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü.

Seslendirmesinin Aslı Demirer’e ait olduğu şarkı, yayınlandığı andan itibaren çok beğenildi. Sosyal medyada da binlerce yorum alan parça, daha şimdiden dilden dile dolaşmaya başladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seversin (@seversindizi)’in paylaştığı bir gönderi

Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin’in senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor.

Genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna (Burak Yörük) ile güzeller güzeli Asya’nın (İlayda Alişan) aşk hikayesini ekrana getirecek olan Seversin’in oyuncu kadrosunda önemli isimler bir araya geldi.

İşte dizinin diğer oyuncuları: “Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin.”

Seversin dizisi daha başlamadan kalpleri işte bu görüntülerle kazandı! 11

Yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan Seversin’in genel hikayesi şöyle;

Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm’de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya’yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

Seversin yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.