Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’yi fena kızdırdılar! Caddede hız yapanlara sert tepki!

Özge Özpirinçci’yi fena kızdırdılar! Caddede hız yapanlara sert tepki!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Burak Yamantürk ile birlikte kısa süre önce kızları Mercan’ı kucaklarına almıştı. Bir süredir beraber olan çiftin, kızları doğmadan önce nikah masasına oturdukları da biliniyor.

Mercan’ı Kasım ayında dünyaya getiren Özge Özpirinçci, zaman zaman kızının fotoğraflarını yüzünü göstermese de sosyal medyadan paylaşmakta. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan ve kızıyla ilgilenen başarılı oyuncu, Mercan’ın doğumundan önce iki dizide rol almıştı.

BluTV için çekilen ve başrolünü Salih Bademci ile paylaştığı İlk ve Son dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrenmişti. Öncesinde Netflix’in Yakamoz S-245 dizisinde de rol alan oyuncu, şimdilik kızıyla ilgilenmeyi tercih ediyor.

Ekranlara en son 2017-2020 tarihleri arasında yayınlanan Kadın dizisiyle gelen Özge Özpirinçci, Mercan’ı kimselere bırakmıyor ve kendisi büyütüyor.

Oyuncunun hayranları onu yeni bir projede görmek için bir süre daha bekleyeceği de anlaşılmakta. Bu arada, geçtiğimiz günlerde Özge Özpirinçci’nin bir paylaşımı dikkatleri çekti.

Instagram hesabından çok sinirlendiği bir olaya dikkat çekti oyuncu. Oturduğu bölgede cadde üzerinde hız yapan kişilere kızan Özpirinçci, bu durumdan rahatsızlığını dile getirdi…

Özge Özpirinçci'yi fena kızdırdılar! Caddede hız yapanlara sert tepki! 7

“Arabalarınızı, motorlarınızı, bağırta bağırta şehir içinde kullanmayın! Sahil yolunda bir ışıktan bir ışığa arabanızı, motorunuzu bağırtmayın! Çocuk uyuyor!!!” notuyla oyuncu yaşadığı sıkıntıyı da dile getirdi…