Ana sayfa Dizi Fragmanları Seversin dizisi olumlu yorumlar aldı ama reytingler sorun olmaya başladı

Seversin dizisi olumlu yorumlar aldı ama reytingler sorun olmaya başladı

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geldi. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizi, yayınlanan 2’nci bölümü ile de izleyicinin beğenisini kazandı. Dizinin reytingleri ise beklentilerin çok altında gerçekleşti. Bu durum da izleyicileri biraz canını sıkan bir gelişme olarak gözüküyor.

Asya’nın bütün pürüzleri ortadan kaldırarak oyunculuğu kabul etmesi ve Tolga Tuna’yla partner olması sonucu gelişen olayların ekrana geldiği bölüm sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Dizinin ekrana gelen bu bölümü yine kullanıcılardan olumlu yorumlar aldı.

Dizinin 3. yeni bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Tolga, Asya’ya kendini affettirmeye çalışıyor!

Yapımcı, Tolga’ya Asya ile arasını düzeltmesini şart koşar. Tolga kendince bir şeyler yapmaya çalışsa da işler hep sarpa sarmaktadır. Kadir ile kapıda denk gelen Tolga polislik olur. Ancak Asya ile arasını düzeltmeye kararlıdır.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturduğu dizinin kadrosunda önemli isimler bir araya geldi.

Seversin dizisinin kadrosunda ayrıca şu oyuncular bulunuyor: Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin.”

Seversin yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…