Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin dizisinde İlayda Alişan ile Burak Yörük uyumunun bu kadar etkili olmasında bilinmeyen bir gerçek var!

Seversin dizisinde İlayda Alişan ile Burak Yörük uyumunun bu kadar etkili olmasında bilinmeyen bir gerçek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba günlerinden pazartesi günlerine alındığı ortaya çıkan Seversin dizisinin kış sezonu başlamasına rağmen yayından kaldırılmaması birçok izleyiciyi memnun etti. Kanal D’nin kendi yapım firması tarafından hazırlandığı için uygun maliyetli olan dizinin başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük bulunuyor.

Eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı romantik komedi türündeki diziyi beğenen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Kanal D’nin tanıtımlarında kış sezonunda Seversin dizisinin de yer alması, projeye kanalın destek vereceği mesajı olarak algılanmıştı. Seden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisinin yayından kaldırılacağının ortaya çıkmasından sonra, Seversin dizisi hayranları tedirgin olsa da Kanal D’nin kararı ile rahatladı.

İlayda Alişan da katıldığı bir etkinlikte dizinin kış sezonunda da devam edeceğini söyledi. Oyuncu, dizi dışında bir şey yapamadığını ve yaz döneminin çalışmakla geçtiğini anlattı. 1 Haziran’da başlayan dizi nedeniyle yaz dönemini sette geçiren oyuncu, bu durumdan rahatsız değil. İşin devam etmesinin önemli olduğunu anlatan İlayda Alişan, tatili her zaman yapabileceğini belirterek, diziye dört elle sarıldığını göstermiş oldu.

Seversin dizisinde İlayda Alişan ile Burak Yörük uyumunun bu kadar etkili olmasında bilinmeyen bir gerçek var! 8

Seversin dizisi ile birlikte İlayda Alişan kariyerinde dram projelerinden sonra bir ilki gerçekleştirmiş ve romantik komedi türündeki bir hikayede yer almıştı. Oyuncuya dramın ağırlığından sonra eğlenceli dizi bir hayli iyi geldi.

Partneri Burak Yörük ile de çok iyi anlaştığını ifade eden İlayda Alişan, birlikte tango dersleri de aldıklarını söyledi. Dizinin ilerleyen bölümlerindeki tango sahnesi nedeniyle bu dersleri aldıklarını anlatan oyuncu, “Burak ile biz çocukluk arkadaşı sayılırız. Tesadüfen de aynı projeye denk geldik. O yüzden çok keyifliyim, mutluyum. Burak inanılmaz tatlı, iyi kalpli bir çocuk” dedi.

Seversin dizisinde İlayda Alişan ile Burak Yörük uyumunun bu kadar etkili olmasında bilinmeyen bir gerçek var! 9

İlayda Alişan, bu sözleriyle partneri Burak Yörük ile çok eskilerden tanıştıklarını ve birbirleri ile çok iyi dost olduklarını ifade etti ve bu durumda iki genç oyuncunun ekrandaki başarılı uyumunun arka planındaki gerçek olarak dikkatleri çekti.

Yaz dizisi olarak başlayan Seversin dizisinin kış döneminde de ekranda kalmasını dileyen İlayda Alişan, partneri ile çok uyumlu olmasıyla da sosyal medyada çok konuşulan kadın oyunculardan birisi oldu.