Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda’nın kadın yıldızları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ın gala şıklığı!

Dünyayla Benim Aramda’nın kadın yıldızları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ın gala şıklığı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın Kaçış’tan sonraki ikinci orijinal Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda için heyecanlı bekleyiş nihayet sona erdi.

Fragmanları büyük ilgi toplayan, kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger ve Zerrin Tekindor’u buluşturan dizinin ilk iki bölümü 14 Eylül’de dijital platformda yayına girdi.

Dizinin yayın tarihinden bir gece önce düzenlenen lansmanda tüm oyuncu kadrosu hazır bulundu. Dünyayla Benim Aramda’nın kadın yıldızları Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan gala gecesinde güzellikleriyle göz kamaştırdı.

Dünyayla Benim Aramda'nın kadın yıldızları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan'ın gala şıklığı! 9

Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeşil renkte, askılı elbise tercihiyle adından söz ettirdi. Makyajında da yeşil tonların hakim olduğu güzel oyuncu geriye topladığı uzun saçları ve yüzüne düşen perçemleriyle ispanyol güzellerini andırdı.

Dünyayla Benim Aramda'nın kadın yıldızları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan'ın gala şıklığı! 10

Hafsanur Sancaktutan ise gecede tercihini siyahtan yana yaptı.  Siyah, göğsü dantel detaylı askılı elbisesinin altına giydiği siyah çizmeleriyle adından söz ettiren oyuncu, gecenin en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı.

Dünyayla Benim Aramda'nın kadın yıldızları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan'ın gala şıklığı! 11

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği Dünyayla Benim Aramda, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden seyircisine aktarıyor.