Ana sayfa Dizi Fragmanları Seversin dizisinde reyting yükseltmek için en etkili çareye başvuruldu

Seversin dizisinde reyting yükseltmek için en etkili çareye başvuruldu

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli hikayesi ile izleyicinin gözdesi olmayı başaran dizi, Asya ve Tolga arasında yaşananlar ile de çok konuşulacağa benziyor.

Seversin dizisi yayın hayatına devam ediyor ama gelen reytingler pek de memnun etmiyor. İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olmasına ve güçlü enerjilerine rağmen dizinin reytingleri pek iyi gelmiyor. Tüm romantik komedilerde olduğu gibi reytingleri artırmanın en etkili yolu aşktan geçiyor. Dizide de Asya ve Tolga sevgili olmak zorunda kalacak ve hikayeye aşk dokusu eklenmeye başlanacak. Bakalım bu yeni adım reytinglerin yükselmesini sağlayacak mı?

Seversin dizisinde reyting yükseltmek için en etkili çareye başvuruldu 7

Bu yazın en çok izlenen dizisi olan Seversin, Asya ve Tolga’nın yeni maceralarıyla yoluna devam ediyor. İkili arasındaki buzlar hızla erirken, rol gereği iki sevgiliyi oynamaya başlayan çiftin arasında yaşanan çekişmenin yerini aşka bırakıp bırakmayacağı ise merakla bekleniyor.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerini paylaştığı Seversin, sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…