Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Özge Özacar geçici bir süre de olsa içinde ukde kalan bir mesleğe dönüş yaptı!..

Oyuncu Özge Özacar geçici bir süre de olsa içinde ukde kalan bir mesleğe dönüş yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziyle setlere adım atan oyuncu Özge Özacar bir hayalini gerçekleştirdi.

Bugüne kadar Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem, Sevgili Geçmiş, Kefaret, Seyyar, Baba isimli dizilerle tecrübe kazanan oyuncu, son yıllarda en çok proje yapan isimlerden birisi. Geçen yıl hem Kefaret’te başarılı bir çıkış yapan oyuncu, Kefaret dizisiyle eş zamanlı olarak Seyyar isimli dijital dizide de başrolde yer almıştı.

Geçtiğimiz sezon Show TV’nin Baba dizisinde boy gösteren oyuncu yaz aylarında da Ata Demirer’in Bursa Bülbübü adlı sinema filminin çekimlerini tamamladı.

Oyuncu Özge Özacar geçici bir sürede olsa içinde ukde kalan bir mesleğe dönüş yaptı!.. 77

Setten sete koşan oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımla içinde ukde kalan mesleği açıkladı.  Bir sosyal sorumluluk projesi için geçici bir sürede olsa öğretmenlik yapan Özge Özacar paylaşımında; ” 18 yaşımda son tercih günü, öğretmenliği alt sıraya alıp en başa İletişim fakültesini yazmış, o tercihime de yerleşmiştim. Bugünse 27 yaşımda; eğitimlerine @sosyalben gönüllüsü olarak eşlik ettiğim 1. Sınıf öğrencisi 120 öğrencinin bana ‘Öğretmenim!’ diye seslenmeleriyle gönlümün, ruhumun huzurla dolduğu bir gün geçirdim.Binlerce kez şükürler olsun” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Özge Özacar geçici bir sürede olsa içinde ukde kalan bir mesleğe dönüş yaptı!.. 78

Proje kapsaında bir araya geldiği çocuklarla gün boyu resim çizip, oyun oynayıp, dans ettiği ve spor yaptığı anları sosyal medya hesabından da paylaşan oyuncu hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.