Ana sayfa Dizi Fragmanları Seversin dizisinin ortamını Burak Yörük anlatınca reytingler daha da rahatsız edici oldu!

Seversin dizisinin ortamını Burak Yörük anlatınca reytingler daha da rahatsız edici oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seversin dizisi Kanal D ekranında yayınlanıyor ve şimdiye kadar da iki bölüm izleyicilerle buluştu. 1 Haziran Çarşamba akşamı başlayan dizinin ilk bölüm reytingleri ortalamanın altında gelmesine rağmen yine de umut ışığı yakmıştı. Ancak ikinci bölümde reytingler tüm izleyici gruplarında düşünce işler fazlasıyla karıştı.

Seversin dizisinin ikinci bölümü ise reytinglerde daha düşük oranlar elde etti. Tüm kişiler kategorisinde ancak sekizinci olan dizi, AB’de günü yedincilikle bitirdi ve tüm kişiler kategorisinde ise onunculuk elde etti. Bu sonuçlar ile birlikte diziyi izleyenlerin de morali bir hayli bozuldu. Burak Yörük ise İlayda Alişan ile başrolünde yer aldığı diziden gurur duyduğunu açıkladı.

Oyuncu, dizinin senaryosunu ilk okuduğunda yine bir gurur hissettiğini ve çok iyi bir ekip ile çalıştığı için de çok memnun olduğunu açıkladı. Burak Yörük, şöyle konuştu:

“Diziyi herkes çok sevdi. Müthiş gurur duyuyorum. Ben zaten daha yayınlanmadan gurur duyarak seçtim bu işi. Kanalından yapımına, oyunculara inanılmaz güzel bir ekip. Hiç abartmıyorum. İnanılmaz huzurlu çalışıyoruz, çok rahatız”

Seversin dizisinin ortamını Burak Yörük anlatınca reytingler daha da rahatsız edici oldu! 7

Burak Yörük, izleyicilerden de güzel dönüşler aldıklarını ve önümüzdeki haftalarda da Seversin dizisinin çok daha eğlenceli bir yapım haline geleceğini şu sözlerle anlattı:

“Gittikçe daha da iyi olacak dizi. Gittikçe daha komik, daha eğlenceli, daha romantik, her şeyiyle daha iyi olacak. Geri dönüşler aldık güzel, bunlar rakamlara da yansıyor. O yüzden çok mutluyuz, her şey çok yolunda.”

Burak Yörük pozitif bu yorumları aslında çok önemli. Dizinin ikinci bölümde düşen reytinglerinin toparlanması şart. Yaz dönemi için en çok merak edilen dizilerden olan Seversin’in daha yolun başında düşük reytinglere yenilmesi çok üzücü olur. Burak Yörük’ün bu güzel sözleri de diziyi izleyenleri memnun etti.