Ana sayfa Sosyal Medya Seversin dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Burak Yörük’e sette sürpriz doğum günü!..

Seversin dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Burak Yörük’e sette sürpriz doğum günü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Burak Yörük’ün İlayda Alişan ile başrolü paylaştığı Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin, 1 Haziran Çarşamba günü izleyicisi ile buluşacak.

Yayınlanan tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizinin afişi de sosyal medyada büyük ilgi gördü. İkilinin hayranlarının merakla beklediği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken, sette dizinin başrol oyuncusu Burak Yörük’e sürpriz doğum günü düzenlendi.

26 Mayıs 1995 doğumlu oyuncu Burak Yörük 28 yaşına bastı. Ekip arkadaşlarının pasta sürprizi karşısında şaşıran Burak Yörük’ün yeni yaşını, rol arkadaşı İlayda Alişan da ‘Nicelerine canım arkadaşım’ yazdığı sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

 Seversin dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Burak Yörük'e sette sürpriz doğum günü!.. 7

İlayda Alişan’ın ‘Asya’, Burak Yörük’ün de oyuncu ‘Tolga Tuna’ karakterine hayat verdiği Seversin’in oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Romantik komedi türündeki dizinin genel hikayesi şöyle; Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve AVM’de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya’yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir