Ana sayfa Sosyal Medya Sevgi seli şaşkına çevirdi! Kerem Bürsin’e İspanya’da görülmemiş karşılama!

Sevgi seli şaşkına çevirdi! Kerem Bürsin’e İspanya’da görülmemiş karşılama!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de oynadıkları dizilerin yabancı ülkelerde yayınlanması ile birlikte pek çok oyuncumuz, uluslararası alanda büyük bir hayran kitlesine sahip olmakta. Dizilerimizin uluslararası alanda rağbet görmesi ile birlikte sektörde heyecan yaşanırken, oyuncuların yurtdışında hayranları tarafından adeta Hollywood yıldızları gibi karşılandığı bir dönem yaşadıkları görülüyor.

Kerem Bürsin de bu isimlerden birisi. Son olarak yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin tam 85 ülkede yayınlanması ile birlikte, partneri Hande Erçel ile dünya çapındaki ünleri katlanarak büyüdü. Özellikle İspanya ve İtalya’daki hayranları tarafından heyecanla takip edildikleri de sosyal medyaya yansıyan yorumlardan görülüyor.

Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde İspanya’da düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katıldı. Oyuncunun ülkeye gidişi büyük ses getirdi. O kadar görkemli bir şekilde hayranları tarafından karşılandı ki gazetelere haber oldu. Bürsin’i hayranları “El Turco” sözleriyle alkışladı.

Sevgi seli şaşkına çevirdi! Kerem Bürsin'e İspanya'da görülmemiş karşılama! 10

8-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne katılan oyuncuya gösterilen ilginin büyüklüğü, bu ülkede Türk dizilerine gösterilen ilginin de bir yansıması. Oyuncu, hayranlarının sevgi seli arasında kalırken, pek çok kişi ile de fotoğraf çekildi.

Kerem Bürsin’in ödül törenine öncesi kırmızı halıda yaşadığı durum, adeta Oskar ödül törenlerinde Hollywood starlarına gösterilen ilgi gibiydi!

Sevgi seli şaşkına çevirdi! Kerem Bürsin'e İspanya'da görülmemiş karşılama! 11

Ülkenin medyası da yaşanan bu çılgın karşılamayı yayınladı. İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de de haber oldu. Haberde bu durum, “Türk oyuncu Kerem Bürsin kırmızı halıdan geçerken hayranları El Turco diye bağırdı” şeklinde lanse edildi.

Sevgi seli şaşkına çevirdi! Kerem Bürsin'e İspanya'da görülmemiş karşılama! 12

Sevgi seli şaşkına çevirdi! Kerem Bürsin'e İspanya'da görülmemiş karşılama! 13

Ülkenin en ünlü gazetecilerinden Carlos Quillez de haberinde Kerem Bürsin’le övgü dolu sözler kaleme aldı. Dikkat çeken haberde İspanyol gazeteci Bürsin için “Kerem kendi ışığıyla parladı, en baştan çıkarıcı gülümsemesini ve olağanüstü nezaketini, ben yanındayken yüzlerce kişi olan kendisine yaklaşanlara yaydı. Kerem güzel bir adam, harika bir oyuncu ama daha iyi bir insan. Yeteneğin sihirli değneğinin dokunduğu basit bir adam.” yorumunu yaptı.

İspanyol hayranları, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Kerem Bürsin’in ülkelerine gelmesini iple çekiyordu. Bürsin’in ziyaretine günler kala İspanyol hayranları, sosyal medyada da heyecanlarını yansıtan pek çok paylaşım yapmışlardı…