Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, 8. dizisi için de final kararı vermekte gecikmedi!

Fox TV, 8. dizisi için de final kararı vermekte gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri pek çok iddialı yapımı ekrana getiren Fox TV, sezon sonuna doğru ilerlerken geriye dönük olarak tam 8 dizisini yayından kaldırdı! Kanalın dizi hüsranı bu sezon daha da arttı. Ekrana gelen ve final kararı alınan son dizisi ise Son Nefesime Kadar oldu!

Aslında büyük bir iddia ile başlamıştı dizi. Zira BBC’nin ödüllü bir dizisi olan Happy Valley uyarlaması idi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay,Ertan Saban ve Emre Kınay’ın rol aldıkları dizi, Çarşamba akşamları yayınlanıyordu.

Hikayesi de oyuncu kadrosu da dikkat çekmişti ancak izleyici bu diziye beklenen ilgiyi göstermedi! Ancak 5 bölüm ekranda yer alabilen Son Nefesime Kadar dizisi, bu hafta veda etti.

Orijinal hikayede çok daha sert sahnelerin yer aldığı izleyenler tarafından biliniyor. Ancak Türkiye’ye uyarlanırken bu tür sahneler şartlara göre değiştirildi. Aksiyonu yüksek sahnelerin daha düşük bir şekilde yer aldığı dizi, orijinalinden de bu noktada koptu. Hikayesi ilginç olsa da rakipleri arasında sivrilemedi dizi.

Fox TV sekizinci final! Yeni dizi daha derdini anlatamadan final yapıyor! 22

Son Nefesime Kadar dizisi ile birlikte Fox TV’de bu sezon 8. dizisine veda etmiş oldu. Kanalın önceki yıllardaki başarılı dizilerine bakılınca, bir sezon içinde 8 dizisine final yaptırmış olması da şanssız bir süreç oldu.

Büyük iddia ile başlayan Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar’ın ardından Son Nefesime Kadar dizisi de erken final yaptı.

Şu anda Fox TV’nin sadece üç dizisi yayında. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yasak Elma, Perşembe akşamlarına damgasını vuran Mahkum ve reytingleriyle zaman zaman ‘final olur mu?’ endişesi yaşatan Evlilik Hakkında Her Şey…