Ana sayfa Sosyal Medya Sevgilisi Çağrı Telkıvıran’ı Biran Damla Yılmaz’a kaptıran Aslı Bekiroğlu, soluğu Katar tatilinde aldı!

Sevgilisi Çağrı Telkıvıran’ı Biran Damla Yılmaz’a kaptıran Aslı Bekiroğlu, soluğu Katar tatilinde aldı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Bekiroğlu, son dönemde müzisyen Çağrı Telkıvıran’la yaşadığı aşk ile gündeme gelmiş, çift yaz aylarında Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi ile birlikte tatil yapmıştı.

Bergen filminin galasında görüntülenen Aslı Bekiroğlu, eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile yeni aşkı Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği söylentileriyle ilgili açıklama yaptı. Konuyla alakalı konuşan oyuncu, “Mekanı beni görünce onlar terk etti, mutluluklar dilerim” dedi. Aslı Bekiroğlu, ayrıca hayatında kimse olmadığını da vurguladı.

Sevgilisi Çağrı Telkıvıran’ı Biran Damla Yılmaz’a kaptıran Aslı Bekiroğlu, soluğu Katar tatilinde aldı! 8
Geçtiğimiz günlerde yaşanılanlardan sonra Aslı Bekiroğlu, zor günleri unutmak için tatile çıktı. Influncer Sercan Yaşar, Büşra Pekin ve birkaç arkadaşıyla birlikte Katar’ın başkenti Doha’ya giden Aslı Bekiroğlu, çölde cip saferi yaptığı ve havuz başında şezlongda geçirdiği zamanları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

En son iki yıl önce Benim Tatlı Yalanım ile televizyonda yer alan Aslı Bekiroğlu, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Dijital platform Exxen’de Yetiş Zeynep projesinde yer alan başarılı oyuncu, her fırsatta uygun bir iş olduğu takdirde setlere dönmek istediğini belirtiyordu.

Aslı Bekiroğlu’nun aradığı gibi bir proje geldi. Ersoy Güler’in yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı “Sen ve Ben” isimli sinema filminde yer alacak Aslı Bekiroğlu’na başrolde Yalçın Hafızoğlu eşlik edecek.

Sevgilisi Çağrı Telkıvıran’ı Biran Damla Yılmaz’a kaptıran Aslı Bekiroğlu, soluğu Katar tatilinde aldı! 9