Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde siyah şapkalı gizemli adam merak konusu oldu!

Üç Kuruş dizisinde siyah şapkalı gizemli adam merak konusu oldu!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden nefes kesen ikinci tanıtım yayınlandı. Leyla’nın Efe’ye “Sen Kartal’la Baybars’ı bir mi tutuyorsun?” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Kartal’a kendi mahallesinde silah çekilirken Korkmaz ile aralarındaki gerilim giderek yükseliyor.

Neriman ve Çetin’in beklenen karşılaşması ise bu bölümde gerçekleşiyor. Çıngıraklı’da gezen siyah şapkalı gizemli adamın kim olduğu merak konusu olurken Baybars, birini kurban edeceğini söylüyor. Kartal’ın tutuklandığı ve Efe’nin büyük bir şok yaşadığı heyecan dolu tanıtım akıllara “İkilinin başına neler gelecek?” sorusunu getiriyor.

‘ÜÇ KURUŞ’UN 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Neriman’ın bir ömür boyu sakladığı sırrının ifşa olmasıyla, Kartal ve Leyla büyük bir şok yaşarlar. Kartal’ın Neriman’a kestiği ceza, Şahin’le Kartal arasında geri dönüşü olmayan savaşın fitilini ateşler. Efe, Kartal’la beraber Azade, Korkmaz ve Baybars’ı içeri almak için Çetin’den de destek alarak başladığı oyununun sonunu görmeye çok yaklaşır. Çetin annesine kavuşabilmek için Baybars’tan gelen teklife evet dediğinde av ve avcılar yer değiştirir.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse gibi önemli oyuncular bir araya geldi.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!