Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın’dan sonra Pınar Altuğ dizileri bıraktı mı? İşte son karar

Çocuklar Duymasın’dan sonra Pınar Altuğ dizileri bıraktı mı? İşte son karar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, uzun yıllar başrolünde yer aldığı Çocuklar Duymasın isimli diziyle hala akıllarda yer alıyor. Oyuncu, Tamer Karadağlı ile birlikte 500’ün üzerinde bölümde yer aldığı Çocuklar Duymasın’ın bitmesinden bu yana yeni bir televizyon dizisinde yer almadı.

2002 yılından 2019 yılına kadar ara da veren ama tekrar başlayarak uzun süre devam etme fırsatı bulan Çocuklar Duymasın, oyuncu adına kariyerinin en büyük işiydi. 3 yıldır televizyon ekranlarında görünmeyen Pınar Altuğ, kendisini heyecanlandıran bir proje çıktığını ama son anda işin olmadığını söyledi.

Pınar Altuğ, “Bir iki tane proje var, koşturuyoruz. Televizyon için şu an yok. Bir tane bir şey geçen hafta heyecanlandım ama proje olmadı” diye konuştu.

Dizilere dönmesi için çok cazip bir projenin gelmesi gerektiğini anlatan Pınar Altuğ, başka türlü yeniden setlere dönmeyeceğini ifade etti. Diziler için iyi bir proje olmasını şart koşan oyuncu, “Güzel bir şey olursa dönerim, işim bu benim. İyi bir proje olursa her zaman varım” dedi.

Televizyon projelerinin artık çok farklı bir tarza kaydığını anlatan Pınar Altuğ, “Başka bir stil var. O benim yapabileceğim bir şey değil” dedi. Ekrandaki programlara yansıyan negatifliği sevmediğini dile getiren oyuncu, bu tür yapımlarda bulunamayacağını da belirtti.

Kendi tarzına uygun bir proje aradığını ama özgün işlere kanalların pek de açık olmadığı ifadesinde bulunan Pınar Altuğ, kavga sevmediği için ekranlarda yayınlanan birçok program tarzının kendisine uygun olmadığını ifade etti.